16 Aralık 2012

MANİSA: Dostluk Futbolun Önüne Çıktı



Manisa 8 Eylül Stadyumu’nda oynanan U–15 ligi müsabakasında futbol ve skorun önüne sporcular arasında yaşanan dostluk ve fair play damgasını vurdu

Haber: Muharrem KAZER
Manisa Gençlerbirliği ve Donatımspor arasında oynanan U–15 ligi müsabakası bizlere futbol açısından çok güzel görüntüler yaşattı. Müsabakada Manisa Gençlerbirliği 4–2 galip geldi.

Ancak bu skor sahadaki hiçbir sporcu için önemli değildi. Özellikle  minik kramponlar futbol oynamanın yanında dostluk ve fair play adına da güzel görüntülerin yaşanmasını da sağladılar. Sporda kazanma ve kaybetmenin çok önemsendiği günümüz futbolunda bu tür görüntülerin yaşanması ve yaşatılması da çok hoş. Sakatlık yaşayan Donatımsporlu futbolcu yerde yatarken atak yapan ve gole giden Gençlerbirliği sporcusunun topu taça atması, müsabaka ardından herkesin birbirini tebrik etmesi ve özellikle müsabaka sonrasında birlikte fotoğraf karesine girip, birbirlerine sıkıca sarılıp gülümsemeleri.

İşte alt yapı ve gelecek açısından yapılan bu davranışta emeği geçen İsmail Bedel Hocayı ve Manisa Gençlerbirliği’nde mücadelesini zor koşullarda devam ettiren Murat Paşa’yı tebrik etmek lazım. Önemli olan bu çocuklarımızın hizmet alması. Bu çocuklarımızın iyi bir vatandaş ve sporcu olması Minik kramponların bu dostluk ve fair play davranışları diğer tüm spor müsabakalrı için de bir örnek olur. İnşallah bu tür olaylar sporun sadece bir araç olduğunu da hepimize tekrardan hatırlatmış olur.


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi