3 Ekim 2012

BİLECİK: 1. Amatör Kümede 2. Haftanın Ardından



Bilecik 1. Amatör Kümede 2. hafta geride kalırken Vitraspor ve Gölpazarı Belediyespor yenilmezliklerini sürdürdüler. Toplam 21 golün atıldığı 2. hafta maçlarında en farklı galibiyeti Yeşilyurtspor’u 4-0 yenen Vitraspor aldı.

Lige Yeşilyurtspor galibiyetiyle başlayan Gölpazarı Belediyespor, bu hafta karşılaştığı bir diğer Bozüyük ekibi Dodurgaspor’u 2-1 yenerek 2’de 2 yaptı. 8-3’lük Vezirhanspor yenilgisiyle kötü bir başlangıç yapan Karaköyspor, İl Özel İdaresispor’u 2-0 yendi ve 3 puanla tanıştı.

Geçen hafta Bayırköyspor’a 2–0 yenilen Pazaryerispor, 8-3’lük Karaköyspor galibiyetiyle farklı açılış yapan Vezirhanspor’u konuk etti. Pazar günü saat 16.00’da başlayan karşılaşmayı Zübeyir Çiçek, Sevindik Çetinkaya ve Ersin Özmen hakem üçlüsü yönetti. Pazaryerispor’un 4-1 yendiği karşılaşmada Vezirhanspor’un golünü Günay Gergin atarken Pazaryerispor’un golleri İlker Kelemci (2), Yusuf Şakar ve Emre Başar’dan geldi.

Haftanın tek beraberlikle sonuçlanan karşılaşması İstasyon sahasında oynandı. 30 Eylül Pazar günü saat 16.00’da başlayan Ertuğrulspor – Bayırköyspor maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı. Geçen hafta Osmanelispor ile 0-0 berabere kalan Söğütspor, Osmaneli Gençlerbirliğispor’u 2-1 yenerek ilk 3 puanını aldı, diğer Osmaneli ekibi Osmanelispor ise kendi sahasında karşılaştığı maçta Yenipazar Belediyespor’u 2-0 yendi.

Ligin 3. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. 7 Ekim Pazar günü iki Osmaneli ekibi Osmaneli Gençlerbirliğispor ve Osmanelispor karşılaşacak. Osmaneli sahasında oynanacak maç saat 16.00’ da başlayacak.

Yeşilyurtspor’dan Caner Terlemez, Mustafa Bektaş, Gürkan Pirava, Ertuğrulspor’dan Aziz Azmi Bilginoğlu ve Karaköyspor’dan Gökhan Uygun disiplin kuruluna sevk edildi.




1 Yorum:

Adsız dedi ki...

bvnvbnvbn

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi