22 Ocak 2012

MANİSA: Şampiyon İlk Maçta Somayı Deplasmanda Yendi 0-2



1.ve 2. grubun birincileri ile 3.ve 4. grubun birincileri kendi aralarında eleme usulü yapacak,  kazanan 2 takım doğrudan, elenen iki takımda kendi aralarında eleme müsabakası oynayarak, müsabakalarını kazanan bir takım daha Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarına katılacağı U-19 ligi 4 grupta 24 takım’ın yer aldığı 12 karşılaşma ile start aldı.

HABER:Muharrem KAZER
Geçen sezonun şampiyonu Saruhanlı Belediye Spor ilk maçında deplasmanda Soma Spor u  2-0 mağlup ederek zirvede yerini aldı. Saruhanlı Belediyespor’da 5.dakikada Talha kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 5.dakikada sahada 10 kişi kalmasına rağmen rakibine göre daha diri bir görüntü sergileyen sarı-beyazlılar, galibiyeti hak eden takım oldu.

Geçen senenin grup lideri Saruhanlı Belediyespor karşısında etkili olamayan Somaspor, Gökhan ve Murat’ın attığı gollere engel olamadı. Gökhan’ın attığı gol görülmeye değerdi. Rakiplerini adeta bir bir  ipe dizercesine çalımlayıp geçen Gökhan, kaleci Onur’uda çalımlayıp topu filelere gönderdi.  Murat Saruhanlı Belediyespor adına Somaspor filelerini 2.kez havalandıran futbolcu oldu. Maç sonunda takım antrenörü Mutlu Çamlıyer "Geçen sezonunki takım kadromuzu korumakla beraber bu sezon ayrıca amatör takımda ful time maçlarda 4-5 oyuncumuz oynuyor. Hedefimiz grupta yine şampiyon olarak ilçemizi Türkiye şampiyonasında temsil etmek." dedi.

Sotesspor, Hacırahmanlı Belediyespor deplasmanında geriye düşmesine rağmen beraberliği yakalayıp, lige puanla başladı.

STAD:Linyit
HAKEMLER:H.Okan Baylan-Erdal İncedayı-Gökay Özmen
SOMASPOR:Onur-Hasan-Mertcan-Kemal-Erkin-Tunahan Öztürk (Feyyaz)-Ogün (Emrah)-Tunahan-Oğuzhan-Ahmet-Görkem
YEDEKLER:Nurullah-Furkan-Feyyaz-Emre-Emrah-İdris
.
SARUHANLI BEL:Murat-Rüştü-Emre-Talha-Hebat-Serkan-Mustafa-Hakan-Süleyman-Gökhan-Murat
YEDEKLER:Aykut-Sezgin-Vedat-Alirıza-Yücel-Murat-Emre
GOLLER:Gökhan-Murat (Saruhanlı Bel)
KIRMIZI KART: Dk. 5 Talha (Saruhanlı Bel)

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi