22 Ocak 2012

MANİSA: Saruhanlı 11. Haftada 11 Gol Attı


Manisa Süper Amatör Kümenin 11. haftasında Saruhanlı Belediye Spor, evinde ağırladığı Sancaklı Bozköy’ü 11-1 mağlup etti.

Haber: Muharrem KAZER
Manisa Süper Amatör Kümenin A grubunda yer alan Saruhanlı Belediye Spor ile Sancaklı Bozköy, Lig’in 11 haftasında karşı karşıya geldi.

Saruhanlı İlçe stadında oynanan maçta ilk yarıya iyi başlayan Saruhanlı, Kavas 2, Fazıl 2 ve Naim’in attığı 1 golle ilk 45 dakikayı 5-0 üstün tamamladı.

İkinci yarıda da etkili olan Saruhanlı, Naim ve Mehmet’in kaydettiği 3’er golle maçın sonlarına doğru skoru 11-0 yaptı. Sancaklı Bozköy’ün golü ise maçın 83. dakikasında Ferhat’ın ayağından geldi. Karşılaşma Saruhanlı’nın 11-1 galibiyetiyle sona erdi.

Süper Amatör Kümede 14 puanla 6. sırada yer alan Saruhanlı, bu maçın ardından puanını 17’ye yükselterek 5. sıraya yerleşti. Lig’in son sırasında yer alan Sancaklı Bozköy ise Lig’de hiç puanı bulunmayan takım olarak kalmaya devam etti.

Maçın ardından soyunma odasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Saruhanlı Belediye Spor Antrenörü Mutlu Çamlıyer, Lig’in 11. haftasında 11 gol atmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Çamlıyer şunları kaydetti; “Biz amacı belli olan bir takımız. 6-7 oyuncumuz alt yapıdan geldi. Bu yıl ki hedefimiz Lig’i ortalarda bitirip, genç takımın tecrübe kazanmasını sağlamak. Bu takımı gelecek yıllarda Saruhanlı’nın gençleriyle birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız.”

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi