3 Ocak 2012

MANİSA: Akgünspor Kulüp Binası’na Kavuştu


MANİSA Belediyesi’nin Ayn-ı Ali Mahallesi’nde Akgünspor için yaptırdığı kulüp binasının açılışı törenle yapıldı. Açılışta amatör kulüplere birde müjde veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TOKİ 3 konutlarının yanında yapmayı planladıkları tesislerin ihale sürecini tamamladıklarını, 2012 yılı içerisinde tesisleri tamamlayıp hizmete açacaklarını söyledi.


Haber:Muharrem KAZER.
1. Amatör Küme’nin köklü takımlarından olan 1957 yılında kurulmuş olan Akgünspor’a Manisa Belediyesi tarafından yaptırılan kulüp binasının açılışı törenle yapıldı. Düzenlenen törene Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Meclis Üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Manisa ASKF Başkanı İsmail Aydın, TÜFAD Manisa Şubesi Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, Akgünspor Kulüp Başkanı Enis Sağman, kulüp yöneticileri, Kulüp teknik direktörü Muharrem Kazer, sponsor Kandemir A.Ş. adına Necip Kandemir ve  futbol adamları katıldı. Kulüp binasının açılış kurdelesini Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Kulüp Başkanı ile birlikte kesen Başkan Ergün’e, teşekkür plaketi ile birlikte üzerinde Cengiz Ergün yazılı 45 numaralı Akgünspor forması hediye edildi.



Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akgünspor Kulüp Binası’nın açılışının ardından amatör kulüplere müjde verdi. TOKİ 3 yanında yapmayı planladıkları tesislerin ihalesinin tamamlandığını ifade eden Başkan Ergün, “Futbol sahasının yanı sıra içerisinde basketbol, voleybol ve kafeteryalarıyla birlikte yeni bir spor kompleksini Manisa’ya kazandırıyoruz. TOKİ 2’den sonra orayı da amatör kulüplerimizin hizmetine sunacağız. İnşallah bu sezon Manisa Belediyespor’u da 3. Lig’e çıkarabilirsek, yeni sezonda maçlarımızı da yeni stadımızda oynarız” dedi.



Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her zaman dile getirdiğini ve gençlere sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “Manisa Belediyespor olarak biz 570 öğrencimize spor olanağı sunuyoruz. Bu sayı her geçen gün de artıyor. Diğer amatör kulüplerimizin sıkıntılarını çözme noktasında gayret içerisindeyiz” diye konuştu Başkan Ergün spor camiasının da yeni yılını kutlarken, sakatsız, kazasız bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.
       




Akgünspor’dan Teşekkür
Başkan Ergün’ün ardından söz alan Akgüspor Kulüp Başkanı Enis Sağman’da yönetim kurulu adına Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Özellikle son dönemde amatör kulüplerin malzeme ve deplasman giderleri konusunda rahata kavuştuğunu ifade eden Sağman, “Amatör kulüpler olarak sizlerin verdiği desteklerle ayakta kalıyoruz. Bizde bu destekler karşılığında gençlerimize spor yapmaları konusunda olanak sağlıyoruz” dedi.


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi