2 Ocak 2012

Erzincan: ''Kaptan Kemal Çukadar'' Takımını İpten Aldı


Tercan BelediyeSpor 0 - 1 KemahSpor KemahSpor ligin ilk yarısında evinde aldığı yenilginin rövanşında Tercan Belediyespor'u Kemal'in 86. Dk. da attığı golle 1-0 mağlup ederek puan en yakın takipçisi ile puan farkını 4'e çıkardı.
Maça oldukça istekli başlayan eve sahibi ekip peş peşe bulduğu pozisyonları golle
sonuçlandıramadı.

Kontrolü elden bırakmayan Kemah Spor 2. yarıda daha etklili bir oyun sergiledi. Peş peşe bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyen Konuk ekip aradığı golü Takım Kaptanı Kemal Çukadar'ın ayağından buldu. Selçuk'un assitini golle sonuçlandıran Kemal Takımını adeta ipten alarak sahadan 3 puanla ayrılmasını sağladı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan
Teknik Direktör Fatih Ağaç " Geçen Hafta Liderliğe oturarak iyi futbolumuzun, emeklerimizin sonucunu aldık, iyi futbol oynadık. Son zamanlarda geçirdiğimiz sıkıntılı günleri atlattığımızı düşünüorum. Bu haftaki galibiyetimizle Liderliğimizi
koruyarak, BAL ligi yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz." dedi.


Takım Kaptanı  Kemal ÇUKADAR '' Takım olarak iyi bir ivme yakaladık gecen hafta almış olduğmuz galibiyeti bu hafta en yakın rakibimizi yenerek taçlandırdık Tüm Takım arkadaşlarımızın yüreklerine sağlık inş sezon sonu Hak ettiğimiz Şampiyonluğa Ulaşacağız '' dedi.


Bu sonuçla liderliğini koruyan Kemah Spor 2. sıradaki Tercan 17 Şubat Sporla OLan Puan Frakını 4 'e çıkarmış oldu.

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

TEBRİKLER KAPTAN YOLUN AÇIK OLSUN

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi