14 Aralık 2011

BİLECİK: U-17 Amatör Kümede 5. Haftanın Ardından


Ertuğrulspor ve Söğütspor’ un ilk yenilgilerini aldıkları 5. hafta sonunda en farklı galibiyeti, ligde henüz puanı bulunmayan Bayırköyspor’ u 3-0 yenen Osmanelispor aldı. Söğütspor’ da ilk yenilgisini lider Vitraspor önünde alırken, Bilecik Esnafspor Ertuğrulspor’u 2-0 mağlup etti.

Geçen hafta Vitraspor önünde aldığı 6-1’lik yenilgiyle şampiyonluk şansını kaybeden Bilecik Esnafspor, bu hafta konuk ettiği Ertuğrulspor’ u 2-0 yenerek taraftarlarını sevindirdi. Ahmet Keskin ve Servet Palacıoğlu’nun attığı gollerle kazanan Bilecik Esnafspor puanını dokuza yükseltti ve sekizinci sıradaki yerini korudu. Ertuğrulspor ise bu yenilgiyle lider Vitraspor’un beş puan gerisinde kaldı.

Kurtköyspor’un ligden çekilmesi sebebiyle geçen hafta oynamadan hükmen 3-0 kazanan Osmanelispor, bu hafta oynayarak yine aynı skoru aldı. Ligin zayıf ekiplerinden Bayırköyspor ile karşılaşan Osmaneli ekibi maçı Burak Uslu (2) ve Mehmet Atılhan Gür’ün attığı gollerle 3-0 kazandı. Puanını dokuza çıkartan Osmanelispor’ un liderle arasındaki puan farkı altı.

Ligin yenilgisiz lideri Vitraspor 11 Aralık Cumartesi günü Söğütspor’a konuk oldu. Söğüt İlçe Stadında oynanan ve saat 14.00’ da başlayan karşılaşmayı konuk ekip Vitraspor 3-1 kazandı ve yoluna yenilgisiz devam etti. Söğütspor’un golünü Yasin Alan atarken, Vitraspor’un golleri Bülent İnönü ve Zafer Gündüz (2)’den geldi.

Yeşilyurtspor : 2 – Osmanelispor : 7 ( 1. Amatör Küme Erteleme Maçı )
Bilecik 1. Amatör Küme erteleme maçında Yeşilyurtspor ile Osmanelispor, Bozüyük’te karşılaştı. Osmanelispor maçı 7-2 kazanarak lider İl Özel İdaresispor ile arasındaki puan farkını ikiye indirdi.

Vitraspor : 0 – Çorlu Gençlerbirliğispor : 3 ( Bölgesel Amatör Lig )
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Vitraspor, Bozüyük’te konuk ettiği Çorlu Gençlerbirliğispor’a 3-0 yenildi. 11 Aralık Cumartesi günü Bozüyük İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Çorlu Gençlerbirliğispor’un gollerini 41. dakikada Burak Arıkoğlu, 63. dakikada Niyazi Polat Çakmakçı ve 78. dakikada Salih Yılmazer attı.


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi