14 Aralık 2011

ŞANLIURFA: Süper Amatör Liğinde Akçakalespor Liderliği Hilvan'dan Devraldı


Liderliği Birecik Belediyespor’a kaptıran Akçakale Tarımspor deplasmanda Hilvanspor’u 2-0 mağlup ederek liderliği geri aldı.

Şanlıurfa süper amatör kümede Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Akçakalespor, deplasmanda karşılaştığı Hilvan spor'u 2:0 yendi. Geçen haftayı bay geçiren Akçakalespor, bir haftalığına liderliği Birecik Belediye spor'a kaptırmıştı. Birecik Belediyespor'un Karaköprü Bele-diyespor'a 3:2 yenilmesiyle tekrar liderlik koltu-ğuna oturdu. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada, ilk 45.dakika sonunda beraberlik bozulmayınca takımlar soyunma odasına 0:0 beraberlikle gittiler. 2.Yarıda ilk yarıya oranla daha atak bir futbol sergileyen Akçakalespor, maçın 55.dakikasında Mehmet Can'dan aldığı ara pasla ceza sahasına giren İbrahim Begiç, kalecinin müdahalesiyle yerde kalınca maçın başarılı orta hakemi Hasan Keser penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu İbrahim Begiç gole çevirince skor 1:0 oldu.

Ataklarını sıklaştıran Akçakalespor maçın 80.dakikasında İbrahim Begiç'in çalımlarla ceza sahasına girerek Faruk'a verdiği pası, Faruk düzgün bir vuruşla gole çevirince skor 2:0 oldu. Maçta başka gol olmayınca Akçakalespor bir haftalık aradan sonra tekrar liderlik koltuğuna oturdu.

Maçtan sonra açıklama yapan Akçakale Spor teknik direktörü Mehmet Emin Önhan”Oynadığımız karşılaşmadan çok sahanın kötü oluşu bizleri zorladı, geçen hafta liderliği kaptırmıştık fakat bu haf-ta en güçlü rakibimiz Birecik Belediyespor'un yenilmesiyle tekrar liderlik koltuğuna oturduk. Umarım sezon sonunda gülen taraf biz oluruz, deplasmanda oynadığımız Hilvanspor maçında bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Ayhan'a teşekkürlerimi sunu-yorum. Futbolcularımı da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. ”dedi.

STAD: Hilvan

HAKEMLER:Hasan Keser****, İbrahim kutluhan****, Mustafa Çiloğlu****

HİLVANSPOR: Ali**,Bülent**, Celal**, İbrahim***, Abdullah***, Osman***, Sedat**, Fatih**, Salih**, Fahri**, Ferit***

AKÇAKALESPOR: Nevzat***, Ümral***, Halil****, Sercan***, Haçim****, Yasin***, Faruk***, Fırat****, İbrahim***, Mehmet Can***, Halil****

Maç sonrası bir açıklama yapan Hakem Atama Sorumlusu Mehmet Emin Baydağ, 'Süper Amatör Ligi Hilvan İlçesinde oynanan Hilvanspor ile Akçakale Tarımspor maçında üstün bir maç yöneten başarılı hakemlerimizden Hasan Keser ve yardımcılarına teşekkür ederim' dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi