28 Temmuz 2010

ERZİNCAN: Kemah Stadı Tamamlandı


STADIMIZ KEMAHLILARA HAYIRLI OLSUN
33. Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’da yarı finalde;  Bozoğlak - Doğanbeyli , Gediktepe - Koçkar Köyümüz eşleşti. Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’nın 33. yıl önce başladığı Haydarpaşa’da, toprak sahada ilk kez sahaya çıkarken yaşadığı heyecanı şimdi Kemah Belediye Başkanı olarak yaşadığını ifade eden Başkan Şanal; “ Gelecek nesillerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  

33. Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası’nın açılışı bu yıl Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından İstanbul Selimiye Stadında yapıldı.
Centilmence ve çoşkuyla süren müsabakalar neticesinde Bozoğlak Köyümüzü, Doğanbeyli Köyümüzü, Gediktepe Köyümüzü, Koçkar Köyümüz, Kemah'ta oynanacak finallere katılma başarısını gösterdiler.
ıllarca sporun birleştirici gücünü temel alarak birlik beraberliğini pekiştiren Kemahlı sporcular geçen yıl Kemah Belediye Başkanımız Hüsamettin Şanal'dan, Sancak Şehrimiz Kemah'a yakışacak modern sahaya talep ettiler.
Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın himayelerinde, Erzincan Valimiz Sayın Abdulkadir Demir'in öncülüğünde; Kemah Kaymakamlığı, Erzincan İl Özel İdaresi, Erzincan İl Genel Meclisi, Kemahlılar Derneği, Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası'nın yöneticileri ve Kemah Sporumuz ile birlikte hızlı ve kararlı bir şekilde çalışmalara başladık.
Kemah Modern Stadına kavuştu. Sancak Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.
Stadın aydınlatmasını üstlenen, Sayın Cafer Bektaş'a, Sayın Baki Yıldızaydın'a, Sayın Yusuf Gündüz'e ve ışıklandırma işçiliğini üstlenen Aras Edaş Şefimiz Sayın Şevket KARAKOÇ’ a ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyorum.

HABER:KEMAH BELEDİYESİ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi