27 Temmuz 2010

ERZİNCAN: 33. Kemah Köyleri Dostluk Turnuvasının Şampiyonu; Koçkar Köyü

Üsküdar Selimiye Stadında başlayan ve finalleri Sancak Şehrimizde oynanan 33. Kemah Köyleri Dostluk Turnuvası, birbirinden güzel müsabakalara sahne oldu. Gönlü Kemah sevgisi ve spor aşkıyla dolu gençlerimizin mücadelesinde kazanan yine DOSTLUK oldu. Bozoğlak Köyümüze, Doğanbeyli Köyümüze, Gediktepe Köyümüze ve Koçkar Köyümüze centilmence mücadelelerinden ve bize yaşattıkları coşkudan dolayı teşekkür ederiz.

33. Geleneksel Kemah Köyleri Dostluk Turnuvasının 2010 sezonu Yarı Final Maçları, 14.Geleneksel Kemah Sultanmelik Tarih Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında 23 Temmuz Cuma günü, Final maçı ise 24 Temmuz Cumartesi günü Kemah Stadında oynandı.

Cuma günü yarı final karşılaşmalarının ilk karşılaşması Doğanbeyli Köyümüz ile Bozoğlak Köyümüz arasında oynandı. Mücadelede normal süre 0 -0 uzatmalar ise Sezai ve Celal’in karşılıklı golleriyle 1-1 tamamlandı. Penaltı atışları sonucunda 8-7 Doğanbeylispor takımı sahadan galip ayrılarak ilk finalist takım olmayı başardı.

Yarı final karşılaşmalarının ikincisi, Koçkar Köyümüz ile Gediktepe Köyümüz arasında oynandı. Koçkar Köyümüz Mehmet Emin ile öne geçti. Gediktepe Köyümüz, Mustafa ile beraberliği sağladı. Maçta son sözü söyleyen Recep, Koçkar Köyünü finale taşıdı. Koçkar : 2 Gediktepe : 1

Kemah Şehir stadında oynanan 3.lük, 4.lük karşılaşmasında Gediktepespor’u 4-2 yenmeyi başaran Bozoğlakspor Turnuvanın 3.sü olmayı başardı. Karşılaşmanın gollerini Güray, Hasan, İlhami ve Mehmet Ali, Bozoğlakspor kaydederken, Gediktepespor’un gollerini Sercan ve Muhammed kaydetti.

Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katıldığı final müsabakasında Koçkar Köyümüz,  Doğanbeyli Köyümüzü 3 – 0 mağlup edip tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

Kemah Turnuvası Grup maçları sonunda Turnuvanın en büyük kupası olarak kabul edilen Centilmenlik Kupasını, aynı centilmenlik puanına sahip olan Bozoğlakspor ve Muratboynuspor kazandı.

HABER:KEMAH BELEDİYESİ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi