3 Temmuz 2010

ADANA: Çukurova’nın Sporcu Ordusu

Çukurova Belediyespor’un açmış olduğu yaz okulu çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Kulüp Başkanı Sami Büyükgöçer ve Çukurova Belediyesi Sportif Direktörü Kadir Özdemir, yapmış oldukları çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler verdiler. Tesisleri gezdiren Büyükgöçer ve Özdemir ikilisi, futbol, basketbol ve tenis branşlarında tecrübeli antrenörler gözetiminde 1400 sporcu ordusuna eğitim verdiklerini söylediler.
GENÇLERE SPOR YAPTIRMAK
Haftanın 5 günü sabah ve akşam yaş gruplarına göre antrenman yaptırdıklarını dile getiren Kulüp Başkanı Büyükgöçer ve Sportif Direktörü Özdemir ikilisi, Salbaş, 100. Yıl, Polisevi, Güzelyalı, Hakemler Derneği ve 5 tane amatör takıma da malzeme desteği verdiklerini anlattılar. Temmuz sonuna kadar 2000’nın üzerinde çocuğa eğitim vermeyi hedeflediklerine dikkat çeken Büyükgöçer ve Özdemir, “Hedefimiz genç çocuklara spor yaptırmak” dediler.
MAÇ OYNANACAK STAD HAREKATI
Fatih Karakol’un yanında bulunan 14 dönümlük araziye suni çim sahaya yapmayı arzuladıklarını sözlerine ekleyen Büyükgöçer ve Özdemir ikilisi, “Maç oynanacak statla birlikte; halka açık yürüyüş alanları da açacağız. Belediye başkanımız Yıldıray Arıkan’ın büyük destekleriyle Çukurova’da önemli icraatlar yapmaya başladık. Bunların devamı da gelecek. Bölgemizdeki tüm amatör takımları da eşit şekilde kucaklayacağız” diyorlar.


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi