3 Temmuz 2010

SİVAS: Sivasspor Sözünü Tuttu!

 
Sivasspor adına yakışanı yaptı v 4 Eylül Belediyespor için vaad ettiği toplam 50 bin TL.lik primi nakit olarak kulübe teslim etti.

4 Eylül Belediyespor kulübünü ziyaret eden Sivasspor Başkanvekili Mehmet Oflaz,2. Başkan Erdal Sarılar yöneticiler,Uğur Akkuş,Ekrem Munar ve İsmet İzmirli Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Kulüp Başkanı Ahmet Polat’ı tebrik etti.

Vaad edilen primi teslim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Mehmet Oflaz “ Sayın Başkanımız ve yönetim kurulumuz, 4 Eylül Belediyespor’a  daha önce söz verdiği primi takdim etmek,ayrıca 3.lige çıkan takımımızı tebrik etmek için ziyaret ettik.  Sivas’a arı bir heyecan getireceğini düşündüğümüz 4 Eylül Belediyespor’un her zaman yanında olacağımızı belirtiyor,yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’te kendilerine maddi ve manevi destekte bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz başta olmak üzere bütün yöneticilere teşekkür etti.

Öt yandan Sivasspor yöneticileri,4 Eylül Belediyespor’a Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf Odaları başta olmak üzere,herkesin sahip çıkması gerektiğinin bir kez daha altını çizdiler.

Sivasspor yönetiminin ziyaretinde,Başkan yardımcıları,Hayri Köse,Ö.Faruk Çınargil ve Yılmaz Uysal’da hazır bulundu.

Haber: Hürdoğan

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi