3 Temmuz 2010

ELAZIĞ: Yeni ASKF Yönetimi Görev Dağılımı Yapıldı


27.06.2010 tarihinde yapılan Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı (ASKF) 12. Olağan genel kurulu seçimleri sonucunda seçimleri kazanan Şahin ŞERİFOĞULLARI ve ekibi 01/07/2010 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısını yaparak görev dağılımı yaptı.

Yapılan görev dağılımına göre;
GENEL BAŞKAN : Şahin ŞERİFOĞULLARI
GENEL SEKRETER: Mustafa GÜR

YÖNETİM KURULU
Asil Üyeler
1- Levent AYTAR Başkan Yrd. (Salon Sporları ve Atletizm)
2- Ali ÖZTÜRK Başkan vekili ( İdari İşlerden Sorumlu )
3- Dündar DEMİR Başkan vekili ( Mali İşlerden Sorumlu )
4- Fırat MEYDAN Başkan Yrd. (Futboldan Sorumlu- İlçeler)
5- Hasan ÇEŞME Sosyal Faaliyetler Sekreteri
6- Ömer YILDIRIM Başkan Yrd. (Futboldan Sorumlu- Merkez)
7- Salih ÇETİN Örgütlenme Sekreteri
8- A. Özden ÖZEN Eğitim Sekreteri
9- Ridvan YILMAZ Genel Sekreter Yardımcısı
10-İbrahim YALNIZ Mali Sekreter

Ayrıca Gazeteci - Yazar Sayın Mustafa DOĞAN Genel Başkan Danışmanı ve Basın-Halkla İlişkiler Sorumluluğuna getirildi.

Amatorfutbolum.net olarakElazığ ASKF’nin yeni başkanı ve üyelerine görevlerinde başarılar diliyoruz.

Sami TÜRKMEN Yazıyor:
03.07..2010 Cumartesi günü ilimiz Milletvekillerinden Sayın Necati ÇETİNKAYA , Tahir ÖZTÜRK 've İl Başkanı Sayın Ali ŞERİFOĞULLARI'nın da bulunduğu Ak Parti İl ve İlçe yönetim kurulları da hazır bulunduğu ziyarette,  ASKF yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

İlimiz Futbolunun ve Sporunun ilerlemesi için ellerinden gelen tüm girişimlerde bulunacaklarını söyleyerek ASKF binasından ayrıldılar.

Federasyon Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI da ASKF nin borcunun 55.000 tl olduğunu, geçmiş yönetimin bu borcu kendilerine biraktıklarını söyleyerek İlimiz sporunun ilerlemesi için herkesten yardım beklediklerini söyledi.

Allah Yardımcıları olsun

Sami TÜRKMEN




6 Yorum:

Adsız dedi ki...

sormak lazım bu 55.000 Tl yi nereye harcamışlar çıksın acıklasınlar ilimiz amatörü için ne yapmışlar sahamı yapmışlar malzememi dağıtmışlar diğeride nabalı günahı boyunlarına günahlarını almam Allahla onlar arasında ama açıklasınlar bakalım ASKF nin telefonunu arım o bile kapalı

Adsız dedi ki...

Yav 55.000 Tl yi nere harcadılar bizim gibi mahalle takımlarına bişey
almadılar kendi imkanlarımızla ilin gençlerine hizmet verik keşke kongrede soradız bu parayı nere verdiz diye

Adsız dedi ki...

Yazık yazık ortada spor anlamında bişey yok mal satıp mal almışlar ama 55.000 tl borç bırakmışlar nere garcadınız bu parayı niye borçlarınızı ödeyip gitmediz hacı İlyas efendi hep Müslümanlıktan bahsedidin nerde müslümanlık bu kadar borç olurmu oy istemeye gelende her şeyin toz pembe anlatidin sanki bizi kandıracaksın

Adsız dedi ki...

lafla peynir gemisi yürümez ama helal olsun mehmet tan ve tayfası 3 dönem yürüttüler ve herkesi bir güzel kandırdılar ama bunu bilmelidirlerki öyle bir etiketle gittilerki bu onlardan bir daha çıkmaz ben sayın şerifoğularına başarılar ve sabır diliyorum ve onun bu görevi adil bir şekilde hakkını vererek yapacağına inanıyorum bundan sonra inşaalah demeyiz yazık bu elazığ amatörüne.....!

Adsız dedi ki...

55.000 Tl değil 65.000 TL borç bıraktılar Bu zihniyet Elazığ Bld.Sporda Yöretiyken yani Mehmet TAN efendi orayı bile borç batağına bıraktı. Bina almışlar kimi kandırıyorsunuz binanın fiyatı 125.000 TL 20.000 TL'si Amatör Konfederesyon tarafından karşılanacak eski banıyada 90 TL'ye sattın bu borç nerden geldi.Sen dua etki kongrede kongre delegeleri sağduyulu olmaları şimdi sen ve hacı ilyas nerdeydiniz. Tahmin edin. Bence bu iki şahsı ağzınıza almayın ağzının kirlenmesin

Adsız dedi ki...

Arkadaş doğru söylemişsin ağzına sağlık. İkisinede ağzına almayın kelimesi doğru saygılarımla

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi