29 Haziran 2010

ERZİNCAN :Antrenörlere Gelişim Semineri Yapıldı


Erzincan da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzincan Şubesi tarafından ortaklaşa Antrenör Geliştirme Semineri düzenlendi.

Erzincan Lisesi’nde düzenlenen seminerde, TFF Trabzon Bölge Antrenörü Turgay Semercioğlu ile Nedim Karadeniz tarafından yeni gelişmeler ve yapılacak olan çalışmalar ile projeler hakkında detaylı bilgiler verildi, Seminere TÜFAD Erzincan Şube Başkanı Yılmaz Toyran, Ankara Demirspor Menejari Ahmet ekinci ve antrenörler katıldı.

Seminerde antrenörlere, yeni gelişmeler ve yapılacak olan çalışmalar ile projeler hakkında detaylı bilgiler verildi. TÜFAD Erzincan Şube Başkanı Yılmaz Toyran , "Erzincan’da 2010 yılı antrenör gelişim seminerini düzenledik. Bu semineri 2 yılda bir TFF ile birlikte düzenliyoruz. Burada son gelişmeler hakkında antrenörlere bilgiler verdi. İki eğitimcimiz, yeni gelişen olaylar hakkında seminere katılan antrenörlerimizi bilgilendirdi. Bu seminer zorunlu ve antrenör arkadaşlarımızın katılımı bizleri oldukça sevindirdi" dedi.

HABER: Yakup Bakar

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi