29 Haziran 2010

SİVAS: Hayrettin Yerlikaya "4 Eylül Belediyespor'un Başarısı İçin Herşeyi Yapmaya Hazırız"

SİVASSPORLU HAYRETTİN’DEN DESTEK ZİYARETİ…
Seçmelere katılmak için il dışından gelen futbolcuların yemek ve barınma masraflarını karşılayan Hayrettin Yerlikaya, 4 Eylül Belediyespor’un başarısı için üzerine düşecek her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Sivasspor’un 58 numaralı futbolcusu Hayrettin Yerlikaya,  4 Eylül Belediyespor Kulübü’nü ziyaret ederek, 3. lige yükselme başarısından dolayı takımı tebrik etti.

Kulüp Başkanı Ahmet Polat tarafından karşılanan Yerlikaya, tatilde olması sebebiyle gecikmeli bir ziyaret düzenlediğini belirterek, 4 Eylül Belediyespor’un üçüncü lige yükselmesinden dolayı memnuniyetini ifade etti. 3.ligde takımın başarılı olması için üzerine düşebilecek görevleri yapmaya hazır olduğunu belirten Yerlikaya, bu başarısından dolayı yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti.

Ziyaret sebebiyle Sivaslı futbolcuya teşekkür eden 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise “Kendisi Sivas’ın yetiştirdiği futbolculardan biri. Sivassporumuzda oynayan tek Sivaslı olması sebebiyle kendisiyle gurur duyuyoruz.

Hayrettin gibi daha nice gençlerimizin Sivasspor gibi takımlarda oynamasını arzu ediyoruz. İnşallah Hayrettin ile birlikte Sivassporumuz başarılı bir sezon geçirirler. Bizde 3. ligde kalıcı olmak istiyoruz. Sivassporumuza bir alt yapı, bir pilot takım olmak niyetindeyiz.
4 Eylül Belediyespor olarak yapacağımız futbolcu seçmelerinde Hayrettin bize Pansiyonu’nu açarak destek verdi. Dışarıdan gelen arkadaşlarımız, yemeklerini orada yiyecekler ve orada kalacaklar. Bu katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bu arada transfer çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda kadromuzu güçlendireceğiz. “dedi.

Sivasspor’da 58 numaralı formayı giyen Hayrettin Yerlikaya, ziyaret anısına bu formalardan birini 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat’a hediye etti.

haber:sivas belediyesi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi