29 Haziran 2010

DÜZCE: Düzcespor'da Teknik Patron Göncüler

  
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığındaki Düzcespor yönetimi 2010-2011 futbol sezonunda Düzcespor’u çalıştıracak teknik direktörü belirledi. Çeşitli isimlerle görüşmelerde bulunan yönetim daha önce de 2 kez Düzcespor’u çalıştıran Mehmet Zafer Göncüler ile anlaştı. 2 Temmuz Cuma günü resmi sözleşmeye imza atacak olan Göncüler çalışma arkadaşlarını kendisi belirleyecek.  
MEHMET ZAFER GÖNCÜLER KİMDİR ?
1950 Ankara Doğumlu. Parlak bir futbolculuk kariyeri var. Ankaragücü, Fenerbahçe, Sakaryaspor başta olmak üzere çeşitli kulüplerde futbol oynadı. 10 kez milli takım forması giydi. Fenekbahçe futbol takımında menajerlik yaptı. Sapancaspor, Pendikspor, Erzincanspor, Marmaris Belediyespor, Gaziosmanpaşspor, Adanaspor, Yalovaspor, Gençlerbirliği, Sarıyer, Aydınspor, Sakaryaspor ve Düzcespor’u çalıştırdı. Düzcespor’da 2007-2008, 2008-2009 futbol sezonlarında görev aldı. Düzcespor’un amatörden tekrar profesyonel lige çıktığı 2007-2008 futbol sezonunda takımın başındaydı. 2008-2009 futbol sezonunda  takımın kümede kalmasında önemli rol oynadı. Ankara’da Fenerbahçe futbol okulu bulunan Göncüler Düzcespor taraftarının takımda görmek istediği bir isim.


FUTBOLCU TRANSFERLERİ
Diğer yandan, transfer komitesinden Sadik Dik, Mehmet Özçelik ve Selahattin Kudu, dün bazı futbolcularla görüşmeler yaptı. Trabzon’dan gelen 2 futbolcuyla prensipte anlaşan komite üyeleri, kesin anlaşmaya varılması durumunda futbolcuların isimlerinin açıklanacağını söylediler.

Transfer komitesinin şampiyonluk hedefleyerek çalışma yaptığı ve 3. ligde mücadele edecek bir takım oluşturacakları ifade edildi.

Haber: Duzcedamla

1 Yorum:

. dedi ki...

Selam,
Soma Linyitspor kulübü olarak, vereceğimiz link'teki haberi yayınlarsanız seviniriz.

http://somalinyitspor.blogspot.com/2010/06/yaz-okulu-basladi.html

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi