30 Haziran 2010

MANİSA: Soma Linyit Spor Yaz Okulu Başladı

Yaz boyunca futbol dalında faaliyet gösteren Soma linyit spor;yaz okulu açılış töreni yapıldı.

Antrenörler Cevdet YILDIRIM, Uğur GEREN, Halil Pekmezciler ve sağlık teknisyeni Cihat HIZLI    yönetiminde yaklaşık 110 öğrenciye Futbol eğitimi verecekler.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Soma Linyitspor teknik ekibi şunları söyledi; ‘’Yaz boyunca öğrencilerimize Futbol bilgisi ve becerilerini geliştirmek oyun sevgisini ve Fair Play ruhunu aşılamak, oyun kurallarını  öğretmek  sosyal  gelişimlerini   desteklemek  duygularınıkontrol etmelerini   sağlamak gibi programlar uygulayacağız. ’’dedi.

Açılışta bir konuşma yapan Linyit Spor kulüp başkanı Mustafa GÜLŞEN; bize desteklerini
esirgemeyen ELİ Müessese Müdürü ve onursal başkanımız sayın Hakkı DURAN a,Müessese müdür   yardımcıları sayın Mahmut Samer, Süleyman ALTIPARMAK, Recep  ÇETİNER ve Ali Ulu’ya  teşekkür ederek bundan sonrada desteklerini esirgemeyeceklerini söyleyerek, Gülşen, “Burada bu çocuklarımızın anne ve babalarına da teşekkür etmemiz gerekiyor. Çünkü onlar kendi bütçelerini zorlayarak çocuklarını spora teşvik ediyorlar ve çocuklarını bize emanet ediyorlar. Onları kendi çocuklarımız gibi koruyacağız. Servislerimizle idmana getirilip, idman bitiminin ardından yine servislerimizle ikametgâhlarına bırakılacaklar. öğrencilere ve ailelerine Linyit Spor’u tercih ettikleri için teşekkür ederek sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

3 Yorum:

cekob dedi ki...

SOMA lİNYİTSPORLA İLGİLİ BU HABERİDE YAYINLARSANIZ SEVİNİRİZ

http://cekob.wordpress.com/2010/08/17/soma-linyitspor-futbol-yaz-okulu-sona-erdi/

-esd- dedi ki...

:)) Haber İçin Teşekkürler..

hadi dedi ki...

haber için teşekkürler...

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi