27 Haziran 2010

ADANA: Hamza GÜNGÖR Okuyucuları ile Buluştu

35 yıllık hayatında 5 harfi isimlerin yarattığı mutluluğu ve üzüntüleri kaleme alan genç gazeteci Ekspres Gazetesi Spor Sorumlusu Hamza Güngör, önceki gün okuyucularıyla buluştu.

Yıllardır Adana futboluna önemli katkıları bulunan tecrübeli Antrenör Burhan Sürer, kendisine ait iş yerinde Hamza Güngör’e imza günü organize etti.

Gösterilen sevgi seli karşısında oldukça duygulandığı gözlenen Güngör’ün kitap yazmak çocukluğunun en büyük hayali olduğunu ve bunu gerçekleştirdiği için sevinçten adeta uçtuğunu söyledi.
Böyle anlamlı bir imza günü organize ettiği için Burhan Sürer’e teşekkür eden Güngör, “Bu anlamlı günde beni yalnız bırakmayanlara ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

Burhan Sürer de, Hamza Güngör’ün yıllardır Adana amatör kümesine önemli katkıları olduğunu ve yetenekli gençleri sürekli gündeme getirdiğini belirterek, “Güngör’e ait 5 harfin sırrı isimli kitabı okurken, büyük bir keyif aldım. Hamza Güngör’ün sadece bu kitapla sınırlı kalmamasını bekliyor ve yeni kitaplar yazmasını tavsiye ediyorum” diye konuştu.


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi