27 Haziran 2010

SİVAS: Sivas Modern Tesise Kavuşacak"

Yaklaşık 4 ay önce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol yapılarak Belediye'ye devredilen Paşaçayırının yapımı için çalışmalar başladı.

Dün beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç,Belediye Başkan yardımcıları Ö.Faruk Çınargil, Yılmaz Uysal ile Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve mühendisler paşaçayarındaki tesisleri gezdiler.

Başkan Doğan Ürgüp yaptığı açıklamada,neyi söz verdilerse yerine getirdiklerini belirterek "Amatör spora ve şu anda 3.ligde olan Belediyespor'a desteğimiz artarak devam ediyor. Burasını yapılan protokolle devraldık.Bu konuda destek olan Sayın Valimize ve Gençlitk ve Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Paşaçayarında çok kısa sürede çalışmalar başlayacak. Burada birisi sentetik ,diğeri doğal çim olmak üzere iki saha yapacağız. Ayrıca seyirci tribünleri,diğer sosyal alanlarıyla tam bir spor kompleksi olacak" dedi.

HAMZA YERLİKAYA DESTEK VERİYOR
Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya'nın,kendilerine çok önemli destekleri olduğunuda ifade eden Ürgüp "' Sayın Yerlikaya daha öncede ifade ettiğim gibi Ankara'dan 1.3 milyon TL. para sözünü aldığını söyledi. Bunun için kendisine minnettarız. Biz herkesin,her kesimin desteğiyle Sivas'a güzel işler yapmak için yola çıktık"şeklinde konuştu.

Yapımına kısa süre içerisinde başlanacak olan Paşaçayarı tesislerinin 3 milyon TL.ye mal olması bekleniyor.

Haber: Hürdoğan

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi