10 Ocak 2010

ANKARA : U-19 Müsabakalarında 3.Haftanın Ardından

Ankara'da U-19 3. hafta müsabakaları bu gün tamamlandı. Gruplarda alınan sonuçlar ve puan durumu;
Amatör Süper Liği takımlarının U-19 takımlarından oluşan 1. Grupta oynanan 4 müsabaka- dan 3'ünün 4-3 bitmesi müsabakalarda yaşanan çekişmenin bir göstergesi idi.
4 müsabakada 26 gol atıldı.
2. Grupta haftanın takımı Aydınlıkevler'in liderliği devam ediyor. Aydınlıkevler Önderspor'a karşı, 10. dakikada hakemin verdiği ağır karar sonrasında 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra sahada süper bir Aydınlıkevler takımı vardı. Birbirinden güzel 4 golle 4-0 öne geçtiler ve ilk yarı 5-1 sonuçlandı. 2. yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve müsabaka Aydınlıkevler'in 6-2 galibiyeti ile sonuçlandı.
3. Grupta lider Gölbaşı Belediyespor haftaya aynı puan ile girdiği Tapu Kadastrospor'u farklı sonuçla yenerek iddiasını gösterdi.
Balgatspor- DHMİSpor müsabakasında 2 takımdan toplam 3 yönetici ve antrenörün hakem tarafından müsabaka devam ederken, birbirleri ile tartışmaktan dolayı saha dışına gönderilmeleri, futbolcularına örnek olması gereken kişilere yakışmadı.
Ankara'da U-19 takımları içerisinde göze hoş gelen futbolu ile dikkat çeken Başkent Edaşspor, Kazan Belediyespor'a karşı güzel futbolu sonrasında 7-0 gibi net bir skorla rahat kazandı. 5.Grubun en farklı skorunu Batıkent Kültürspor'u 6-1 yenen Yapıspor elde etti. Sonuçlar ve puan durumu Ankara ASKF sitesinden alınmıştır. Haber : Necmi YILMAZ

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

yazık ya 2 lig b ye kadar yukselmıs bı takım suan ne halde !! beledıye neden destek vermıyo

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi