10 Aralık 2009

Kütahya: M.Asım Alkış Sentetik Çim Stad Amatörlerin Hizmetinde




Kütahya da Amatörün Babası M. Asım ALKIŞ vefat ettikten sonra, onun adını alan,  yıllardır çim zemin ile amatör maçlarda hizmet veren  M.Asım ALKIŞ Stadı  suni çim zeminle kaplandıktan sonra yapılan açılış töreni ile hizmete girdi.



M. Asım ALKIŞ Stadının açılış törenine  Vali Yardımcısı M.Haluk SAYGI, Belediye Başkan Vekili Nejat ÖZTURAN , Vali Yardımcısı Ömer ERU, İl Özel İdare Genel Sekreteri Dr. Müh. Salih AKKAYA , Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nuh KALKAN, İl Genel Başkan Vekili Kamil SARAÇOĞLU, Gençlik Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN, ASKF Başkanı Murat CENGİZ , ASKF Yönetim Kurulu ve spor camiasının katılımıyla yapıldı.



Açılışta yapılan konuşmalarda sonra Kütahya ASKF Başkanı Murat CENGİZ sahanın bu günlere getirilmesinde emeği gecenlere plaket verdi. Yapılan törenin ardından  KÜTAHYASPOR – KÜTAHYA ŞEKERSPOR süper amatör müsabakası ile M.ASIM ALKIŞ sahası amatörlerin hizmetine girdi.



1 Yorum:

Adsız dedi ki...

TARİHİ BİR GÜNDÜ TEBRİKLER.NE MUTLU SİZ DEĞERLİ YÖNETİCİLERE KALICI BİR ESER BIRAKTINIZ KÜTAHYAMIZA SİZLERİ ALKIŞLIYORUM.
LOKMAN TOP
KÜTAHYA
İHK BAŞKANI

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi