10 Aralık 2009

Adana: Bilbek ve Arıkan Amatör Pencere'de



Bilbek ve Arıkan Amatör Pencere'de
Amatörlerin tutkusu olan Amatör Pencere bugün saat 20.45'te yine Kanal A’da Adana Amatör sporuna damgasını vuracak. Toros Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Arat'ın sunduğu programın konukları Süper Amatör Küme ekiplerinden Çukurova Üniversitesi Kulüp Başkanı Mehmet Bilbek ile Kuzey Adanaspor'un tecrübeli teknik adamı Cemil Arıkan olacak.

Ekspres Gazetesi Spor Sorumlusu Hamza Güngör'ün yorumlarıyla renk katacağı programda, Gençlerbirliği-Maliyespor, Denizlispor-Kozan Belediyespor ve ÇÜSK-A.19 Mayısspor karşılaşması sonrasında Ömer Demir'in yaptığı röportajlar ekrana gelecek. Son bölümde ise Güney Haber Gazetesi Spor Sorumlusu Serkan Bildi haftanın değerlendirmesiyle ekranlarda olacak.
  
İkinci Yarı Bambaşka Güney Yıldızı
1.Amatör Küme A-Grubu’nda mücadele eden Güney Yıldızı’nda tecrübeli Antrenör Nevzat Karabulut’ın göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçti. Kırmızı-Beyazlı ekipte, Kiremithanespor ve Seyhanspor galibiyetleri ilaç gibi geldi. Antrenör Nevzat Karabulut, lige verilen arayı en iyi değerlendirdiklerini ve eksiklerini giderdiklerini söyledi.

İkinci yarının ilk haftasında Telekomspor ligden çekildiği için hükmen galibiyetle geçireceklerini ifade eden Karabulut, “İkinci yarının ikinci haftasında oynayacağımız Şakirpaşa maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda geçirmekteyiz. Bu maça mutlak üç puan düşüncesiyle çıkacağız. İlk yarının son haftalarında başlayan çıkışımızı ligin ikinci yarısında da sürdürmek adına oldukça kararlıyız” dedi.






0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi