10 Aralık 2009

Adana: ÇÜSK Fırtınası



Amatör Süper Lig’de Çukurova Üniversitesi fırtınası esmeye devam ediyor. Yeşil-Beyazlı ekip, Buruk maçıyla başlayan çıkışını Denizlispor, Ceyhanspor ve Anadolu 19 Mayısspor maçlarıyla devam ettirdi.

Geçtiğimiz sezon başarılı sonuçları sonrasında tarihinde ilk kez Amatör Süper Lig’e adım atan Çukurova Üniversitesi, lige Yüreğirspor’u 3-1 yenerek start verdi. Maliyespor’a 2-1 yenilerek şok bir yenilgi alan Yeşil-Beyazlı ekip, Kuzey Adanaspor’u 4-1 gibi farklı skorla geçerek yaralarını sardı. Kozan Belediyespor’a 3-1 ve Seyhan Belediyespor’a 2-0 yenilerek büyük bir sarsıntı geçiren Çukurova Üniversitesi, Buruk Belediyespor’u 3-1, Denizlispor’u 5-0, Ceyhanspor’la 0-0 ve Anadolu 19 Mayısspor’u 4-0 gibi farklı skorla yenerek müthiş bir grafik çizdi.

Yeşil-Beyazlı ekipte Özgür başarılı performansıyla ikinci baharını yaşıyor. Başarılı futbolcu 90 dakikalık oyun diliminde arkadaşlarıyla uyumuyla birlikte sahada basmadık yer bırakmıyor. Özgür’le birlikte kalede Çetin, defansta Enes, forvette Ahmet Ünaldı, Mustafa ve Emir de takımlarının başarıları için var güçleriyle mücadele ediyorlar.

 
Haber: Hamza GÜNGÖR

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Özgür'ü yakın takibe alın
böyle bir futbolcu yeryüzünde yoktur

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi