28 Eylül 2009

Erzincan: Erzincanspor'a Siyahi Futbolcu



2009-2010 futbol sezonunda Amatör Ligde Mücadele edecek olan Erzincanspor hazırlarını sürdürüyor. Lig hazırlıkları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Salih kara 30 yeni futbolcuyla anlaştıklarını söyledi. Kara ayrıca bir de yabancı futbolcu transferi yaptıklarını belirtti.
Erzincansporda amatör küme hazırlıkları devam ederken, Teknik direktörlük görevine Sait Şahinoğlu getirildi. 30 yeni futbolcu ile anlaşma sağlayan kulüp yönetimi Erzincanspor tarihinde ilk kez bir yabancı oyuncu kırmızı siyahlı renklere bağlandı. Gineli Futbolcu Manet Nani Erzincansporla birlikte idmanlara başladı.

Vedat Çimen tesislerinde çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip 11 Ekim 2009 tarihinde başlayacak olan Amatör küme maçlarına iddialı hazırlanıyor. 3. lige yeniden çıkabilmek için tüm imkanların seferber edildiği takımda Erzincanlı futbolcular çoğunlukta. Futbol Federasyonu ise üçüncü lige yükselmede statü değişikliği yaparak Bölgesel lig uygulaması başlattı. Buna göre Amatör kümede şampiyon olacak takım Bölgesel Lige katılacak.

Teknik direktör sorununu çözdüklerini ve 30 yeni futbolcu ile anlaşma sağladıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Salih Kara, hedeflerinin amatör ligde şampiyon olarak üçüncü lige yeniden çıkmak olduğunu söyledi.

Haber:Can DEMİR / Erzincan

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi