9 Aralık 2012

MANİSA: KIRKAĞAÇ LİDER DEVİRDİ ( 0-1)



8.haftanın önemli müsabakalarından birisi olan ve derbi niteliğindeki müsabakada Kırkağaç Acar 90.dakikada bulduğu gol ile namaglup lider olan Saruhanlı Belediyespor’u 1-0 yenerek şampiyonluk yarışında ben de varım dedi.

Haber: Muharrem KAZER
Saruhanlıda oynanan müsabakanın ilk yarısında kontrollü bir oyun oynayan iki takım pozisyon açısından da müsabakanın kısır geçmesine neden oldu.40.dakikada sağdan gelişen Kırkağaç atağında Saruhanlı Belediyespor kalecisi Yasin sakatlanarak oyun dışında kaldı. İkinci yarıda iki takımda genele orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakanın 65. ve 74.dakikalarında Berat ile iki önemli atağı değerlendiremedi.Kırkağaç78–81.dakikalarda da defans arkasına atılan toplarla tehlikeli ataklar yarattı.

Yine böyle bir atakta Saruhanlı Belediyespor kaptanı Mustafa yaptığı faulden sonra 87.dakikada 2.sarıdan kırmızı kart gördü.90.dakikada da soldan gelişen atakta iyi ortaya Umur kafayı koydu. Skor 0-1 oldu. Uzatma dakikalarında Saruhanlı Belediyespor defansından Yasin ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü ve Saruhanlı Belediye 9 kişi kaldı. Müsabaka da 1–0 Kırkağaç’ın üstünlüğü ile sona erdi. Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Kırkağaç bu galibiyet ile puanını 18 yaparak şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. Lider Saruhanlı belediye ise 19 puanda kaldı.
















0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi