19 Temmuz 2012

KKTC' de Futbol Festivali



12.07.2012-16.07.2012 Tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde düzenlenen 4. Gündüz Tekin ONAY Uluslar arası minikler Futbol festivali KKTC. Gündüz Tekin ONAY Derneği ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Merkezinin iş birliğiyle organizeEdildi. KKTC.  nin başkenti Lefkoşe ' de festival havasında düzenlenerek 32 takımın katılımı sağlandı.
     
Organizasyon küçük eksikliklerine rağmen başarıyla tamamlanırken, en büyük etken hava sıcaklığı oldu.  Bu tür festivallerin  KKTC’ de ileriki yıllarda mayıs veya haziran aylarında yapılması planlanırsa hava sıcaklığı problemde yaşanmamış olur.
       
Tüm Çocuklar Şampiyondur sloganıyla başlayan festivalde tüm çocuklar ve takımlar şampiyon sayılarak kardeşlik ve dostluk ortamının amaçlanması herkes tarafından takdirle karşılandı.
       
Futbolcu, Antrenör, Yönetici ve Kafile Başkanı olmak üzere 420 kişinin katımıyla oluşan turnuvada KKTC. Gündüz Tekin ONAY Derneği, Yeni Doğu Üniversitesi Rektörlüğüne ve TÜFAD. Genel Merkez Yönetim kuruluna katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
       
4. Gündüz Tekin ONAY  Uluslararası Minikler Futbol Festivalinin açılış ve kapanış törenlerine KKTC. Cumhurbaşkanı, Maliye Bakanı, Milli Eğitim Bakanı Meclis Başkanı' nın katılımları ve misafirperverlikleri genç sporculara verilen önemin bir göstergesiydi.
       
İlimizden de TÜFAD. Elazığ şubesi  davet edilmiştir. TÜFAD. Elazığ şubesi de bu Festivale  katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Kafile Başkanı,  Yönetici, Teknik Sorumlu ve 2000 ve 2001 doğumlu 10 Futbolcudan oluşan kafile festivalde Şampiyon ELAZIĞSPOR formalarıyla ve Gakgoş lakabıyla göz doldururken izleyenlerden olumlu not aldı. A Gurubunda mücadele eden takımımız oynadığı maçlardan 5 Galibiyet 2 Beraberlik ve 2 Mağlubiyet aldı.
       
Bu turnuvaya Elazığ TÜFAD. olarak katılırken derneğe sponsor olan Final Dershaneleri  Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim TAŞEL 'e, Ticaret Odası Başkanı Sayın Ali ŞEKERDAĞ' a ve Elazığspor Başkanı Sayın Selçuk ÖZTÜRK' e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
     
Bu tür festivallerin  İlimizin tanıtımı ve Futbol alanında dostluk ve barışın sağlanmasında büyük katkılar sağlaması hasebiyle ileriki yıllarda daha geniş katılımlı olması dileğiyle.

                                                       
Sami TÜRKMEN

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi