23 Ekim 2011

MANİSA: Saruhanlı Belediye ‘den İyi Başlangıç (3-2)


       
Stad: Saruhanlı Şehir

Saruhanlı Belediyespor: İ.Yasn**Yasin**Arif***Talha***Mustafa**Kadir**(Halit**dk.70)Emrah**(Uğur*dk.85) Murat** Fazıl*(Naim? dk.90) Emrah***Mehmet***

Halitpaşa Belediyespor:Halil* Kadir* Ünal** Ramazan*** Okan* Mehmet***Abdurrahman**(İsmail Hakkı* dk.82)Nusret**Rafet*Halil** Mehmet Aktan*(Tufan**)

Süper amatör kümenin ilk haftasında Saruhanlı’da oynanan yerel derbiden Saruhanlı Belediyespor Saruhanlı Belediyespor’a 3-2 üstünlük sağlayarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Haber: Muharrem KAZER.


Müsabakaya her iki takım da kontrollü başladı. Müsabakanın 20.dakikasında ara topunu iyi takip eden Okan ile Halitpaşa Belediye 1-0 öne geçti ve müsabakanın ilk yarısı böyle sona erdi.

İkinci yarının başlangıcında 47.dakikada Talha ile Saruhanlı Belediyespor skoru 1-1 yaptı. Hemen golün ardından 47.dakikada Tufan ile Halitpaşa Belediye 2-1 öne geçti. Müsabakada bundan sonra Saruhanlı Belediye ve Halitpaşa’nın atakları vardı. Saruhanlı Belediyespr’un ataklarında mükemmel oynayan libero Mehmet ve Ramazan savunmada geçit vermedi. Ancak 81.dakikada Mehmet ve 90.dakikada da Emrah ile Saruhanlı Belediyespor aradığı gollere ulaştı ve müsabakayı 3-2 kazandı.

Müsabakadan sonra soyunma odasına giden Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı takımını kutladı ve “Takımımızı ve hocamızı gösterdiği mücadeleden ötürü kutluyorum. Saruhanlı Belediyespor bu sezonda da şampiynluğun en güçlü adayıdır.”dedi





0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi