6 Aralık 2010

SİİRT: Polis Gücü Spor, Kendini Buldu !

Siirt Polis Gücü Spor, 05/12/2010  Günü Saat:13-00 ’Da  2.Nolu Sahada Yapılan Futbol Müsabakasında, Şirvan   Sporu  6 -1  Yenerek, Puanını 9’ya Çıkardı.

Kulüp Yönetimi yaptığı   açıklamada; “Siirt Polis Gücü Spor olarak, Amacımız Siirtli gençleri sportif alanda değerlendirerek, onlara en güzel imkânları sunarak, öncelikle kötü ortamlardan kurtarmak. Siirt ilimizin sportif başarılarında her branşta pay sahibi ve söz sahibi olmak ve sporda kaliteyi artırmaktır istiyoruz. Şimdiden Siirtli gençlerin ilgi odağı olmayı başarması gurur verici bir gelişmedir. Bu sezonki ŞAMPİYONLUK hedefimize, Teknik heyet  ve futbolcularımızın gayretli ve kararlı çalışmaları  sayesinde  ulaştıracağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Gazi BAŞ  ise, “Bu maçın zorlu geçeceğini biliyorduk, hiçbir takımı asla küçümsemedik ve küçümsemiyoruz. Puanımızı 9’ya çıkardık ve 3.ncü sıraya yükseldik. Futbolcularımı gayretli mücadelelerinden dolayı, kutluyorum. Her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz. ŞAMPİYONLUK yolunda elimizden geleni yapacağız. Öncelikle Siirt amatörüne yakışır şekilde futbol sergileyeceğiz. Amatör futbol takımlarını kamu ve özel kuruluşların destek olmalarını rica ediyorum. Siirt amatöründe çok zor şartlar altında mücadele eden takımlarımız var, spora hizmet en büyük hizmetlerden birisidir. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Siirtli sporseverlere, kaliteli ve zevki bir maçlar izletmek istiyoruz. Aldığımız bu galibiyetle asla rehavete kapılmayacağız, her maça önem veriyoruz Diğer amatör futbol takımlara başarılar diliyorum” dedi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi