6 Aralık 2010

ADANA: Güneyyıldızı Ferit'le Güldü: 1-0


GÜNEY YILDIZI
FERİT’LE GÜLDÜ: 1-0

STAD: Muharrem Gülergin
HAKEMLER: Mehmet Doğan ***, Metehan Alpat **, Çağdaş Çimenler **
GÜNEY YILDIZI: Mehmet ***, Enes ***, Ömer **, Ahmet ***, İdris *, Şehmuz **, Olcay ***, Cemil * (Abdullah *), Ferit ***, Rıdvan ** (Yiğit **), Uğur **
KANALUFUK: Osman ***, Hasan Sizücen **, Cumali *** (Ahmet *), Ferhat ***, Murat **, Mahmut *** (Uğur *), Servet ***, Veli **, Hasan ***, Engin **, Süleyman *** (Serdar *)
GOL: Dk. 10 Ferit (Güney Yıldızı)

1.Amatör Küme A-Grubu’nda haftanın önemli karşılaşmasında Güney Yıldızı ile Kanalufukspor, Muharrem Gülergin Stadı’nda karşı karşıya geldi. Güney Yıldızı, 10. dakikada Ferit’in golüyle Kanalufuk engelini 1-0’lık skorla geçerek liderliğini devam ettirdi. Güney Yıldızı Kulüp Başkanı Hakan Bülent Yardımcı’nın da izlediği karşılaşmada hakemin bitiş düdüğüyle birlikte teknik heyet ve futbolcular liderliği devam ettirmenin mutluluğunu yaşadılar. Futbolcularını tebrik eden Başkan Yardımcı, “Ligde artık 5 karşılaşma kaldı. Bu 5 karşılaşmayı da kayıpsız geçerek Amatör Süper Lig’e adım atmalıyız” dedi.

BUNUN ADI ŞANSIZLIK!
Karşılaşmanın 43. dakikasında Kanalfukspor’da pozisyon gereği Mahmut ile Cumali havada çarpışarak sakatlandılar. Yönetici Mehmet Ardıç, statta hazır bulunun ambulansla iki futbolcuyu da apar topar Mumune Hastanesi’ne götürdü. Burada tedavi altına alınan iki futbolcunun da durumunun iyi olduğu bildirildi.

HAKEM DOĞAN TERLEDİ!
Karşılaşmanın Orta hakemi Mehmet Doğan, A-Grubu’nda Kanalufuk-Güney Yıldızı haftanın önemli karşılaşmasında zaman zaman oldukça zorlandı. Başarılı genç hakem Mehmet Doğan, yardımcılarının yapmış olduğu hatalar dışında skora etki edecek hatalar yapmadı. 

MAÇTA RAKİPLER!
Aynı okulu okuyup aynı sırayı paylaşan Güney Yıldızı’ndan Ferit ile Kanalufukspor’dan Murat dünkü maçta birbirlerine rakip oldular.

Karşılaşma öncesi bir araya gelen başarılı futbolcular, birbirlerine başarılar dilediler. Futbolda centilmenliğin önemli olduğunu belirten Ferit ile Murat, “Okulda olduğu gibi sahada da kardeşiz. Güzel bir mücadele olsun” dediler.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi