23 Kasım 2010

ERZİNCAN: Erzincanspor Dersim'i Tanımadı

 
 
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzincanspor ligin yedinci haftasında kendi sahasında lider ve namağlup olan Dersimspor u 2-0 yenerek kendi evindeki galibiyet serisini sürdürdü. 

Yakup Bakar'ın HaberiBAL Ligi 1. Grupta mücadele eden Erzincanspor pazar günü Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynadığı Dersimspor karşısında Ahmet Ilgaz ve Ahmet Taşkıran’ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti. 

Oynanan maça Dersimspor 1300 civarında bir taraftar ekibi stada gelerek mavi beyazlı takımlarını desteklediler.Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla sona ererken ilk yarıda 2 takımda birer net pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısında oyunda üstünlüğü ele geçiren Kımızı siyahlı takım ve üst üste net pozisyonlar bulmaya başladı . Maçın 79. dakikasında Ahmet Ilgaz’ın kafasından ve 81. dakikasında kaptan Ahmet Taşkıran!ın ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti. Bu gollerden sonra rakip takım Dersimspor taraftarının yan hakeme attıkları yabancı maddelerden dolayı maç bir süre durdu.


Karşılaşmanın kalan dakikalarında daha çok skoru korumaya yönelik oynayan Erzincanspor karşılaşmayı 2-0 kazanarak puanını 15’e çıkardı. Kırmızı siyahlı takım oynadığı 7 karşılaşmadan 5 galibiyet iki de mağlubiyet alarak 15 puanla ligde 3. sırada bulunurken rakip kaleye toplamda 16 gol atan Erzincanspor kalesinde ise 9 gol gördü. 

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi