4 Ekim 2010

Yozgat: Sorgun Belediyespor Göz Doldurdu

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele verecek olan Sorgun Belediyespor, Kırşehir Özel İdarespor ile oynadığı hazırlık maçından 3-2 galibiyetle ayrılarak, taraftarlarını umutlandırdı.

Sorgun Belediyespor göz doldurduBölgesel Amatör Lig'de mücadele verecek olan Sorgun Belediyespor, Kırşehir Özel İdarespor ile oynadığı hazırlık maçından 3-2 galibiyetle ayrılarak, taraftarlarını umutlandırdı. Sorgun İlçe Stadında oynanan maçın her iki yarısında da takımlar ayrı oyuncuları sahaya süren teknik adamlar futbolcularını tanımaya çalıştılar. Kırşehir Özel İdarespor ilk yarıda bulduğu 2 golle ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında Sorgun Belediyespor oyuna ağırlığını koydu ve ikinci yarıda bulduğu 3 golle sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Sorgun Belediyespor Antrenörü Murat Gözübüyük maç sonrasında yaptığı açıklamada, yapılan iki hazırlık maçında istenileni veremeyen yeni transferlerden bazılarıyla yolların ayıracağını, önümüzdeki hafta Fatih Karagümrükspor ile oynayacakları maç sonrasında ise takım kadrosunun netleşeceğini kaydetti.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi