4 Ekim 2010

Samsun: Tekkeköy Belediyespor'da Hazırlıklar Sürüyor.

Tekkeköy Teiaş Misafirhanesi'nde kamp yapan Tekkeköy Belediyespor Antrenörü İlhami Yaman, "BAL Ligi Samsun için büyük bir şans. Lige katılacak 4 takımımızdan en az birisinin 3. Lig'e çıkmasını istiyorum" dedi.

Sezonun ilk maçında deplasmanda İlkadım Beledilyespor'un konuğu olacak olan Tekkeköy'de artık tek düşünce lige galibiyetle başlamak. Günde çift antrenman yapan Tekkeköy'de teknik ekip bu kampın ana nedeninin takımdaki kaynaşmanın sağlanması olduğunu belirtti.

Antrenör İlhami Yaman, "Bu lig profesyonel liglerde Samsunspor'dan başka takımı bulunmayan ilimiz için büyük bir şans. İlk olarak bu ligde Samsun kazansın istiyorum. Biz eğer 4 takımımızdan birisini 3. Lig'e çıkaramazsak, bu bizlerin ayıbı olur. Bizlerin birlik ve beraberlik içinde olup bu olayı gerçekleştirmemiz gerekiyor. Bize gelecek olursak, tabi ki bir hedefimiz var. Hedefsiz yola çıkılmaz. İnşallah lige çıkan biz oluruz. Biz kendimize en büyük rakip olarak diğer Samsun takımlarını görüyoruz. Samsun takımlarının birbirleriyle oynayacakları karşılaşmalar da çok zevkli ve heyecanlı olacaktır. Bizim genç ve iyi bir takımımız var. İnşallah İlkadım'ı da mağlup ederek lige de galibiyetle başlarız" diye konuştu.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi