13 Ekim 2010

Tokat: ErbaaSpor Kulübü Başkan Raif ÜNAL: Galibiyeti Hak Ettik

BAL Ligi'nde mücadele veren Erbaa ilçemizin Temsilcisi ERBAASPOR'da sezona deplasmandan alınan galibiyet ve 3 puanın sevinci yaşanıyor. Maddi ve manevi destek yoksunu olan ve bu nedenle de görevinden istifa eden kulüp başkanı Raif ÜNAL, istifasının ardından yapılan baskı, teşvik ve destek vaadleri nedeniyle istifasının geri almıştı. Sezona Sinop Boyabat Çeltikspor deplasmanı ile başlayan ERBAASPOR'da kulüp başkanı Raif ÜNAL gazetemize maçla ilgili bilgi verdi. Aynı zamanda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü görevini de yürüten Başkan Ünal “Biliyorsunuz bizim ERBAASPOR olarak hedefimiz tekrar 3'üncü Türkiye Ligi'ne çıkmak. Gurup maçlarında bunu başaramadık. Sebebi ise maddi kriz ve ilgisizlik. Bu defa BAL Ligi'nden 3. Türkiye Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Tabi bu sadece bizlerin, teknik ve sporcuların, taraftarların istemesi ile olmuyor. Bu davaya tüm şehir sahip çıkmalı, destek vermeli. Takımlarının her konuda yanlarında olmalı. Bu yolda da biraz mesafe katettik.

Sağolsunlar Belediye Başkanımız, Kaymakamımız, Vekilimiz, Bürokratlarımız, Daire müdürlerimiz,Oda Başkanlarımız, İş adamlarımız ve esnaflarımızın desteği ile ERBAASPOR beklenen, özlenen yere gelcektir. Boyabat Çeltik deplasmanında aldığımız galibiyete gelince bu azmin, inancın, hırsın ve kazanma ruhunun eseridir. Çok zor bir mücadele oldu. Berbat bir zemin ve fanatik bir taraftar baskısı altında cansiparhane bir oyun çıkaran sporcularımızı ve teknik kadromu bu üstün mücadelelerinden sonra aldıkları galibiyetten dolayı yürekten kutluyorum” dedi.

BAL Ligi’ne bu sezon ilk defa katılan temsilcmiz Erbaaspor gittiği Sinop Boyatabat tek vuruşla 3 puan alarak Erbaa’ya neşeli döndü. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstünlüğü elinden bırakmayan temsilcimiz Erbaaspor, maçın Altıncı dakikasında attığı golle adeta ev sahabi rakibi Sinop Boyabat Çeltikspor’u şaşkına uğrattı. Oyundaki üstünlüğünü elden bırakmayan Erbaaspor zaman zaman kontra atakalarla rakibin üzerine ikinci gol için gitti. Ligin ilk maçındaki alınan bu galibiyetle Erbaaspor, hedefini büyüttü.
Çeltikspor
1- Erman, 2- Murat, 3- Emre, 4- Ahmet, 5- Orhan, 6- Ercan, 7- Mustafa, 8- Murat Öztürk, 9- Fatih Ünlü, 10- İsmail, 11- Fatih ErmişYedekler;12- Fatih Aydın, 13- Uğur, 14- Cihangir, 15- Melih, 16- Cebrail, 17- Eray, 18- Besim
Tokat Erbaaspor;
1- Habib, 2- Cumhur, 10- Serhat, 5- Özkan, 4- Sefa, 8- Sezgin, 9- Kayhan, 17- Osman, 9- Ceyhun, 16- Şerif, 11- Mustafa Aslan Yedekler;12- Reşat, 13- Ceyhun, 14- Kahraman 15- Adnan, 17- Mustafa Yağcı

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi