13 Ekim 2010

ADANA: Başarılı Amatörler Kupalarına Kavuşuyor


Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri,  2009-2010 futbol sezonunda başarılı olan amatör spor kulüplerinin yarın saat 18.00’de  Erten Oteli’nde organize edilecek törenle kupalarına kavuşacağını müjdeledi.

Ali Gülleri, geçen yıl Amatör Süper, 1.Amatör Küme, 2.Amatör Küme ve diğer kategorilerde hedefe yürüyen takımların büyük bir sevinç yaşayacaklarını belirtirken, ilgili kulüpleri kupa törenine çağırdı.



Cumali Irmak İddialı
1.Amatör Küme’nin güçlü ekiplerinden İncirlikspor’da 2.Başkan Cumali Irmak, bu yıl bir yıl aradan sonra yeniden Amatör Süper Lig’e dönüş yapacaklarını iddia etti.

Yüreğir İdmanyurdu ve Kürkçülerspor engellerini kayıpsız geçen Lacivert-Beyazlı ekip, kendisine ait Hurşit Karslı Stadı’nda DHMİSpor’a 1-0 yenilerek taraftarlarına adeta hayal kırıklığı yaşattı.

Deneyimli yönetici Cumali Irmak, yenilginin futbolun doğasında var olduğunu ve takım olarak biran önce toparlanarak çıkışa geçeceklerini belirterek, şöyle konuştu: “ Lige şampiyonluk parolasıyla giren takımımız birlik ve bütünlük içerisinde bu hedefe ulaşacaktır. Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Takımımızı layık olduğu Amatör Süper Lig’e yükseltme adına herkes elini taşın altına soktu. Bunu da başaracağız.”




Kuzey Adanaspor
beraberliğe doludizgin

Amatör Süper Lig’de bu yıl yeniden yapılanan Kuzey Adanaspor tecrübeli Antrenör Cemil Arıkan’ın önderliğinde ligde oynadığı 4 karşılaşmayı da beraberlikle bitirdi.

Kırmızı- Lacivertli ekip, İl Özel İdarespor, Kozan Belediyespor ve Sarıçam Burukspor’la beraberliğe yürüdükten sonra geride bıraktığımız haftada Anadolu 19 Mayısspor karşılaşmasına üç puan umutlarıyla çıktı. Bu karşılaşmada 2-0 geride düşen Kuzey Adanaspor, 2-2’lik skorla  beraberlik skorlarına bir yenisini daha ekledi.

Kırmızı-Lacivertli ekip, hafta sonunda oynayacağı Hadırlıgücü karşılaşmasına bu kez galibiyet için çıkacak.

Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi