20 Ekim 2010

Erzincan:ErzincanSpor'da 5 Oyuncu Kadro Dışı

Profesyonel liglerden Amatör lige düşen kırmızı siyahlı ekip, ilçe takımlarının ağırlıkta olduğu ligde, ligin henüz ikinci haftasında ilk yenilgisini aldı. Ligin ilk maçında kendi sahasında Muş Şekersporu 3-1 mağlup eden Erzincanspor, aldığı galibiyete rağmen lige hazır olmadığı sinyallerini vermişti. İkinci hafta Kağızmanspor karşısında aldığı yenilgi sürpriz olmadı.
5 FUTBOLCU KADRO DIŞI
Yönetim kurulu ise aldığı kararla disiplinsiz hareketlerde bulunan ve Kağızman deplasmanında bekleneni veremeyen 5 futbolcuyu kadro dışı bırakma kararı aldı.Alınan karar doğrultusunda Erzincanspor’dan Volkan- Mehmet- Gökhan- Hasan ve Mustafa kadro dışı bırakıldı.Kulüp başkanı Salih Kara takıma yeni futbolcu kazandırmak amacıyla transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, transfer döneminin 28 Ekim 2010 tarihinde sona ereceğini ve bu tarihe kadar transferin tamamlanacağını belirtti. Kağızman maçında son saniyelerde yedikleri golle karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyleyen Kara, “Bu yenilgiyi bir kaza olarak kabul ediyoruz. Ligin henüz başında alınan bu mağlubiyet, yeni önlemler almamız gerektiğini ortaya koydu. Bazı futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor.” Dedi.
MADDİ SIKINTI DEVAM EDİYOR
Maddi sıkıntılar nedeniyle futbolcu lisanslarının son dakikalarda hazırlanarak lige katılma hakkı elde eden Erzincansporda, yıllardır yaşanan sorunlar yine yaşanıyor. Erzincanspor yönetimi maddi imkansızlıklar içinde yeni bir takım oluşturdu. Fakat kapalı kutu olan BAL ligi takımlarından bazılarının çok ciddi hazırlıklar yaptığı bir gerçek. Dersimspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve Bayburt Belediyespor’un ilk iki haftada aldıkları iki galibiyet bunun göstergesi.Gruptan sadece 1 takımın 3. lige çıkacak olması tüm takımların işini zorlaştırıyor. Erzincanspor’un hedefi 3. lige çıkmak ise mutlaka maddi destek sağlanmalı ve takıma yeni futbolcu takviyeleri yapılması gerekli.
ERZİNCAN TEK YÜREK OLMALI
Henüz işin başındayken Erzincan Valiliği, Belediye Başkanlığı, İL Özel İdaresi ve Sivil Toplum Kuruluşları Erzincanspora sahip çıkmalı. Birçok takımın sahip olmadığı tesislere sahip olan Erzincanspor Profesyonel lige çıkacaksa, yönetim yalnız bırakılmamalı. Valilik- Belediye- Özel İdare- Sivil Toplum kuruluşları- taraftarlar bir araya geldiğinde başarı da kaçınılmaz olur. Aksi halde Erzincansporun 3. lig hedefi hayalden öteye gitmez
KAYNAK:erzincanhaber24 gazetesi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi