9 Ekim 2010

ADANA: Torosspor Hedefe Yürür!



Amatör spor kulüplerinden Torosspor, genç isim Mustafa Yürür’ün önderliğinde hedefine emin adımlarla yürüyor.

Kısa sürede Adana amatör kümesinde söz sahibi olduklarını dile getiren Yürür, tüm kategorilere katılarak adeta futbolcu ordusuna hizmet ettiklerini söyledi.

Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarına devam ettiklerine dikkat çeken Mustafa Yürür, konuşmasını şöyle devam ettirdi: “Disiplinin olmadığı yerde başarının olmayacağını çok iyi bilmekteyiz. Günü kurtarmıyoruz. Planlı, programlı ve sistemli çalışıyoruz. Geleceğe yönelik olumlu adımlar atıyoruz. Sporcu velilerimizin desteği ve yönetici arkadaşlarımızla uyumlu çalışmamız başarıda önemli bir faktördür. Birlik ve beraberliğimiz başarımızda en önemli bir faktördür. Örnek bir kulüp olma yolunda önemli adımlar attık. “

Haber: Hamza GÜNGÖR




 Hakemliğin yüz akı;Çağlar Özkay
Adana’nın futbol hakemlerinden Çağlar Özkay, başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

Bir hafta önce Peyami Sefa Maracı Stadı’nda 1.Amatör Küme kulüplerinden Yenibeygücü-Şakirpaşaspor arasındaki zorlu karşılaşmada tarafsız yönetimiyle beğeni topladı.

Yardımcıları Bülent ÖZTÜRK ve Aytuğ DOĞAN ile muhteşem bir uyum içerisinde olan Çağlar Özkay’ın bu başarılı yönetimini ileriki haftalarda da devam ettirmesi bekleniyor.

Haber: www.kural18.org


 

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi