6 Ekim 2010

ADANA: Remzi Kuşdemir Kendinden Emin



1.Amatör Küme A-Grubu’nda ligde oynadığı iki karşılaşmadan bir mağlubiyet ve bir de galibiyet çıkaran Kanalufukspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Pozantıspor karşılaşmasına iddialı hazırlanıyor.

Lige şampiyonluk düşüncesiyle girdiklerini belirten Genel Kaptan Remzi Kuşdemir , “Lig uzun bir maraton. Bizim için önemli olan lig sonunda gülmek. Tecrübeli antrenörümüz Mustafa Çetin’in önderliğinde Pozantıspor karşılaşmasına en iyi şekilde  motive olmaktayız. Pozantı’dan Adana’ya puan veya puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Ligin ilk karşılaşmasında Adanagücü’ne 2-1 yenildiklerini hatırlatan Kuşdemir, “Bu karşılaşmanın son dakikasında bulduğumuz penaltıyı değerlendiremedik. İkinci karşılaşmamız da Güney Yıldızı engelini 2-1’lik skorla geçtik. Bu maçta takımımızın ortaya koyduğu futbol bizleri ilerisi için umutlandırmıştır” diye konuştu.

Hafta sonunda oynayacakları Pozantıspor karşılaşmasında Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Pozantısporlu yöneticilerinin iyi bir ev sahipliği yapmasını beklediklerini sözlerine ekleyen Kuşdemir, “Başkan Mustafa Çay tam bir spor sevdalısıdır. Maçın centilmence başlayıp  ve aynı güzellikte sona ermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi