6 Ekim 2010

Hakemler: HiF Hakemlerinin Ücretleri Belirlendi.



Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 03 Mart 2009 tarihli toplantısında HiF turnuvaları ile okul maçlarında görev alacak HiF hakemlerinin ücretlerini belirledi ve bu ücretlerin turnuvaları düzenleyenler tarafından ödenmesine karar verdi.

Ancak, illerde düzenlenecek olan Herkes İçin Futbol Turnuvalarında görev alan HİF Hakemleri için geçerlidir. İl Hakem Kurulları'nın uygun görmesi durumunda -ki uygun görüyorlar- HİF Hakemleri İl!lerde Amatör Müsabakalarda görev alıyorlar. Amatör müsabakalarda görev alan HİF Hakemleri ise aşağıda belirtilen liglere göre karşılığındaki ücretleri alacaktır.


HİF Hakemleri Maç Ücretleri ve HİF Hakemliği ile ilgili her türlü bilgi ve 
merak ettikleriniz için TIKLAYINIZ...  


5 Yorum:

Unknown dedi ki...

Sanırım 7 TL de bir yanlışlık var, hakmelik para için yapılmaz herkes için futbol çatısı altında sırf spor olsun gayesiyle yapılıyor ama yinede bu rakamın belirlenmesi düşündürücüdür.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

HİF hakemliği gündeme gelmeden önce sözkonusu hif hakeminin görevini ya aday hakemler yada il hakemleri hatta klasman hakemleri yapmaktaydı ki, bu ücret amatör müsabaka ücretine eş değerdi. Konunun yeniden incelenerek sözkonusu meblağın gülünç bir konumdan çıkarılması gerekmektedir. 7 TL'yi özür dilerim ama bir dilenciye verdiğiniz taktirde dilenci dahi gülüp geçerken her türlü riski, tartışmayı, itirazı ve hatta kavgaları göğüsleyerek müsabakayı yöneten kişiye 7 TL değer biçilmesi sanırım bir yanlışlık eseri olsa gerek. HİF hakemliğinin oluşmasında büyük katkıları olan Sayın Ahmet GÜVENER hocamızın sanırım bu belirlenen rakamdan bilgisi yoktur sanırım, HİF hakemlerinin haklarını düşünen sayın HİF Bölge sorumlularımızın bilgilerine sunarım.

Unknown dedi ki...

arkadaşlar yazıyı okuduysanız özel turnuva ve okul müsabakaları dio orda diger maçlarda ücretler tabiki farklı amatör ligde 1.amatör ve 2 amatör vede süper amatörde de farklı...2.si de ilk yorum yazan arkadaş için sölüorum ..eskiden aday hakemligi vardi artık kalktı herkes bu hif hakemliinden başlıycak işe ister zevk için yapan ister hakem olmak istiyen yani tabi ki de bi ücreti olucak

Kural18.org dedi ki...

HİF Hakemliği ile ilgili her türlü bilgiyi www.kural18.org sitemizde bulabilirsiniz...

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi