10 Ekim 2010

ADANA: Gizir: Galibiyetin Kötüsü Olmaz

1.Amatör Küme ekiplerinden Akkapıspor, zorlu karşılaşmada Güney Yıldızı Stadı’nda Kürkçülerspor’u 3-2 yenerek moral kazandı.

Turuncu-Mavili ekibin Kulüp Başkanı Fikret Gizir,  Kürkçüler karşılaşmasının oldukça zevkli geçtiğini ve  kazanmak adına ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini söyledi.
.
Başkan Gizir, “Galibiyetin kötüsü olmaz. Her şeye rağmen 3-2’lik skorla üç puana yürüyen genç Antrenörümüz Razık Uzunağaç ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum.”



Gülpınar’ın GÜCÜ Var
1.Amatör Küme’nin yeni ekiplerinden Gülpınarspor, Adanagücü’nü  5-1 gibi farklı skorla dize getirdi. Kulüp Başkanı Osman Yesin, Adanagücü önünde galibiyete yürüyen teknik heyet ve futbolcularına övgüler yağdırdı.

Kısıtlı imkanlarla başarılı çalışmaya çalıştıklarını dile getiren Yesin, “Karşılaşma  oldukça tempolu geçti. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendirdik ve haklı bir galibiyete ulaştık. Bu maçı çok çabuk unutmalıyız. Çünkü ligde birbirinden zorlu ve çekişmeli karşılaşmalar bizleri bekliyor. Ligde kalan maçlarımıza aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çıkarak başarılı sonuçlara koşacağız.

Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi