22 Eylül 2010

Osmaniye: Önderspor İlk Maçında Beğenilmedi


Önderspor ilk özel maçında 2-1 mağlup oldu Özel maçta yenilen Önderspor beğenilmedi Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Osmaniye Önderspor 7 Ocak şehir stadyumunda karşılaştığı ilk maçında Hatay’ın amatör takımlarından ASAŞSPOR’a 2-1 yenildi.

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Önderspor ilk maçında izleyenlere memnun etmedi. Rakibi karşısına Bağran, Selahattin, Umut, Alparslan, Volkan, İbrahim, Fatih, Hasan, Hakan, Murat ve Ayhan ilk on biri ile sahaya çıkan Önderpsor karşılaşmanın ilk yarısını 27 ve 35.dakikalarda yediği golle 2–0 yenik kapattı. İlk yarıda bir topu direkten dönen Önderspor ikinci yarının son dakikalarında kaydettiği tek golle sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Yeni sporcuların denendiği karşılaşmada Önderspor sahadaki oyunu ile tepki aldı. Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan takım antrenörü Cevdet Sancaklı yeni bir takım oluşturduklarını ve özel maçların eksikliklerini görmek adına iyi olduğunu söyledi. Hedeflerinin iyi bir kadro kurmak olduğunu kaydeden Sancaklı bu anlamda bütün Osmaniyelilerin desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.  

Kulüp Başkanı Mehmet Aksoy ise “Rakibimize özel maç için teşekkür ediyoruz. Eksiklerimizi görmek için iyi oldu. Yeni bir ligde mücadele edecek olan takımımızı en iyi bir şekilde hazırlamanın mücadelesini veriyoruz.” Dedi. Önderspor hazırlık maçlarına bu gün Hatay’ın Belenspor Pazar günü ise Adana Sağlıkspor ile 7 Ocak şehir stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Ümit Kahraman
[Haber: Spor80]

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi