21 Eylül 2010

Muğla: MuğlaSpor Eşya Piyangosu Düzenleyecek

Muğlaspor yönetim kurulu tarafından geleneksel getirilen Eşya Piyangosu bu yılda düzenleniyor.Muğlaspor kulübünün çekmekte olduğu maddi sıkıntıyı gidermek, kulübe maddi gelir elde etmek için geçtiğimiz yıllarda düzenlenen Eşya piyangosunun bu yılda yapılması yönündeki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi.

Muğlaspor yönetim kurula tarafından düzenlenecek olman eşya piyangosu çekilişi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yine değişik, bol miktarda hediyeler yer alırken hediyeler arasında yine Otomobil ön sıraya çıktı. Muğlaspor kulübü başkanı Hamza Akercan konu hakkında yaptığı açıklamasında tüm kişi ve kuruluşları piyango biletlerinin satışa çıkmasından sonra bilet almaya davet etti.

Akercan özetle “Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda kulübümüz tarafından “Eşya piyangosu düzenlenmişti. Eşya piyangosunu bu yılda düzenleyeceğiz. Bu yöndeki çalışmalarımız tamamlanmak üzeredir. Geçtiğimiz yıllarda düzenlediğimiz Eşya piyangosu biletlerine ilgi gösteren herkese burada bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bu yıl düzenleyeceğimiz Piyango biletleri ikramiyeleri belli oldu ancak biletleri henüz baskıya verilmedi ve satışa çıkmadı. Biletlerimiz satışa çıktığı zaman geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine tüm halkımızdan ve kuruluşlarımızdan ilgi gösterileceğini umuyoruz” dedi.  

haber:48gençlik.com

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi