21 Eylül 2010

ELAZIĞ: 2010-2011 Sezonunda Elazığ Amatörü Merhaba Dedi

İlimiz amatörü 2010-2011 sezonuna 18-19 Eylülde oynanan maçlarla merhaba dedi. Bu sezon 16 takımla 2 gurupta oynanacak maçlarda, üç takım ligden çekildi, tabi ki buda ilimiz amatör futbolunda oynanacak maçlarda azalmaya neden oldu.

Bu yıl Tiryaki Gençlik Spor, Fırat Tek Spor ve Özuğur Spor ligden çekilirken amatör izleyicilerini üzdüler.
   
2010-2011 sezonu geniş katılımlı bir törenle açılırken, açılış törenine MHK üyesi Galip BİTİGEN, TFF. Bölge Müd. Fahrettin ESERDİ, ASKF Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI, Futbol İl Temsilcisi Mustafa GÜR, İl Hakem Kurulu  Başkanı Seyfettin CANDEMİR ve yöneticileri, TÜFAD Yönetim Kurulu üyeleri Kulüp Başkanları ve yöneticileriyle amatör futbol sevdalıları olan seyirciler katıldı.
    
ASKF Başkanının konuşmasıyla açılış merasimi yapılırken, katılımcılar da takımlarımıza başarılar dilediler.
    
Yeni seçilen ASKF yönetimi geçen yönetimden kalan 60.000 TL lik borca rağmen tüm amatör takımlarımıza en lüzumlu olan maç ayakkabısı (krampon ) dağıtarak amatörümüzde bir ilki gerçekleştirmiş oldular. Lisans yapımında tüm kulüplerimizin işlemlerini Malatya’da yaparak kulüplerimizi bir maddi sıkıntıdan daha kurtardılar.
    
Amatör müsabakalara katılan takımlarımız bu sezon takımlarını gençleştirerek ilimiz futboluna genç yetenekleri kazandırmayı hedeflediklerini gösterdiler.
    
Bu sezon düşen takımların daha ligin başında belli olması, lige katılan takımların genç yetenekleri bulup çıkarmasında etkili olacağına inanıyorum.
    
İlçe takımlarımızın sahalarının ASKF ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün girişimleriyle sentetik çim saha olarak yapımına başlanması da ayrı bir sevinç kaynağımız oldu.

ASKF’nin iftar yemeğinde Belediye Başkanımız Sayın Süleyman SELMANOĞLU' nun bir sentetik çim saha yaptırma sözünü Sayın Başkanımıza bir kez daha hatırlatırken çok acil bir ihtiyaç olduğunun bilincinde olduğuna da canı gönülden inanıyoruz. Aynı gecede GSİM. Şube Müdürümüz Şefik BİLEN de sentetik sahanın en kısa zamanda ışıklandırılacağısözünü vermişti. Sayın Müdürümüzden de bu sözünde inşallah durarak sahanın ışıklandırmasını en kısa zamanda yaptırırlar.
    
2010-2011 Sezonunda tüm takımlarımıza başarılar dilerken, her şeyin gönüllerince olmasını
temenni ederim.

Sami TÜRKMEN

3 Yorum:

LEON dedi ki...

slm hocam ilçe sahalarına başlanması büyük sevinç diyorsunuz. bende diyorum ki o ilçelerde yaşaya biri olarak halen daha saha yapımına başlanmadı yaklaşık 3 ay oldu artık bi an önce başlanması gerekir..
ilgililere duyurulurr:) saygılar hocam...

BİR DOST dedi ki...

Slm. Hocam yazını okudum gerçekler bu dur. A.S.K.F. görevini laiki ile yapıyor. Lisans işlemleri ve krampon dağıtmalırı sevinçle karşıladık 60.000 TL'lik borç yapanlar utansın.Bu Hafta A.S.K.F. Yöneticileri ve Spor taban birlikleri hepsi maçda itiler devamlı maçlara gelmeleri ve ilçe sahalarına da A.S.K.F. yöneticileri görev almalıdırlar. Sizleri ve A.S.K.F. Başkanı Şahin ŞERİFOĞLU'nu bu yaptıkları hizmetlerden dolayı genç yaşına rağmen teşekkürü bir borç biliriz.Unuttuğum bir konuyuda söylemeden geçemem A.S.K.F. Yönetimini maçlara gelip gelmediklerini devamlı takip edeceğim. Saygılar.

Adsız dedi ki...

sami hocama teşekkür ediyorum amatörü gündemde tutmak için verdiği cabadan dolayı. sami hocam tv proğramlarına ne zaman başlisin

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi