7 Eylül 2010

Giresun: Espiyespor Topbaşı Yaptı


2010-2011 futbol sezonunda ilk kez uygulanmaya konulacak Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig (BAL) Liginde ilimizi temsil edecek olan Espiyespor transfere hız verdi. Orduspor’dan Necati Demirbaş (Kaleci), Düzcespor’dan Hakan İleri (Stoper), Şaban Yalçın (Defans), Vefa’dan Hakan Köroğlu (Forvet), Sürmenespor’dan Yusuf Özen (Orta Saha) siyah-beyazlı renklere bağlandı. Espiyespor yönetimi; Metin Aydın gibi tecrübeli bir teknik adamı takımın başına getirerek, (BAL) Liginde zirve mücadelesi verileceğinin sinyalini verdiler.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Kümede şampiyon olarak ilimizi 3. lige terfi maçlarında temsil eden ve şansız bir şekilde elenen Espiyespor’da gözler yeni sezonda mücadele edeceği Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligine çevrildi. Yeni sezon öncesi Metin Aydın’la anlaşan Espiyespor yönetimi hedefleri büyük tutuyor. Ekim ayında başlaması planlanan Deplasmanlı Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek Siyah-beyazlı Espiyespor yeni sezon çalışmalarına Keşap’ta yaptığı idmanlarla start verdi.

Tecrübeli teknik adam Metin Aydın transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, şuan takıma faydalı olacak bir çok futbolcuyla temas halinde olduklarını söyledi. Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: “Espiyespor hedefleri olan büyük bir camia. Bende başarı için buradayım. Geçtiğimiz sezonki kadronun iskeletini muhafaza ederek, eksik bölgelere takviyeler yapmaya başladık. Yönetim kurulumuzla ortak hareket ederek, takıma fayda getireceğine inandığımız beş futbolcuyla anlaştık. Bunlar; Orduspor’dan Necati Demirbaş (Kaleci), Düzcespor’dan Hakan İleri (Stoper), Şaban Yalçın (Defans), Sürmenespor’dan Yusuf Özen ( Orta saha), Vefa’dan Hakan Köroğlu (Forvet). Bu sezon ilk kez uygulanacak Deplasmanlı Amatör Lig’de hedef koymak için rakiplerimizi tanıyıp, önümüzü görmemiz lazım. Bunun içinde zamana ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Başta da ifade ettiğim gibi Espiyespor hedefleri olan büyük bir camia. Bende başarı için buradayım. Espiye halkı bizlere destek olsun. Birlik ve beraberlik içersinde Espiyespor’u layık olduğu yerlere taşıyalım” diyerek sözlerini tamamladı. Espiyespor’un yanı sıra, Bulancakspor ve Ballıcaspor da ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Ligde ( BAL) Liginde temsil edecekler. 
haber:Uğur Akbayrak
giresunekspres gazetesi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi