6 Eylül 2010

AYDIN:Horsunlu İdman Yurdu Stadına Kavuşuyor


Aydın'a bağlı Horsunlu Beldesinde amatör maçların ve festivallerin yapıldığı Horsunlu Stadyumu futbol sahası çimle kaplanıyor. Beldenin tek futbol sahası olmasının yanında resmi bayramlarda ve Horsunlu festivalinde kullanılan futbol sahası sert ve toprak zemininden kurtarılıp çimlendirme yapılarak sporseverler ve sporcuların kullanımına sunulacak.

Sahanın çimlendirilmesiyle birlikte futbol maçları ve spor aktivitelerinin rahat bir şekilde yapılacağı gibi,sporcu sağlığıda garanti altına alınmış olacak.Horsunlu İdman Yurduspor içinde büyük bir şans olan çim sahamız,takımın maçlarını kendi evinde ve seyircisi önünde yapmasınada olanak sağlayacak.Çimlendirme çalışmasıyla sahanın drenajlarının yapımı, soyunma odaları, koşu pisti yapımı, kafeterya tadilatı, saha aydınlatma ve çevre tel örgüleri de yapılarak modern bir spor kompleksi haline geliyor.

Horsunlu İdman Yurdu hazırlık maçlarına başlarken,26 Eylül tarihinde kendi stadında 3 senedir kendi evinde maç yapmamanın hırsıyla Kuyucakspor maçını kazanmayı hedefliyor

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi