21 Eylül 2010

Erzincan: Amatör Küme Maçları Başlıyor

Amatör Küme Maçları Başlıyor
Erzincan da 2010–2011 futbol sezonu açılış toplantısı yapılarak çekilen kura sonucunda 1.amatör küme gurupları belirlendi. 2010–2011 futbol sezonu açılış toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Erzincan ASKF bürosunda yapıldı. 

1.Amatör kümede bulunan 15 kulübün yöneticilerinin yanı sıra ASKF Başkanı Emin Turan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Burhan Çakır, TÜFAD Şube Başkanı Yılmaz Toyran ve İl Hakem Kurulu Başkanı Sami Yılmaz katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ASKF Başkanı Emin Turan yeni sezonda yapılan değişiklikler hakkında bilgi verirken yeni sezonun tüm amatör camiasına hayırlı ve uğurlu olması dilekleri ile tüm takımlara başarılar diledi. 

Futbol İl Temsilcisi Burhan Çakır ise konuşmasında tüm takımlara başarılar dilerken, 1.amatör küme maçlarının başlama tarihi ve gurupların belirlenmesi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Daha sonra söz alan TÜFAD şube başkanı Yılmaz Toyran ve İl Hakem Kurulu Başkanı Sami Yılmaz kurulları ile ilgili birçok konuda katılımcılara bilgi aktarımında bulundular. Yapılan konuşmaların ardından Futbol İl Temsilcisi nezaretinde 1.amatör küme guruplarının belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Yapılan bu kura çekiminden sonra guruplar aşağıdaki gibi oluştu.  

A Gurubu 
Kavakyolu spor 
Tercan 17 Şubat spor 
Üzümlü Belediye spor 
Fatih Anadolu Teknik Lisesi spor 
Ulalar Belediyesi Gençlik ve spor 
Yeşil Çaykent spor 
Altınbaşak Belediye spor 
Çayırlı Belediye spor

B Grubu
Refahiye spor 
Kemah spor 
İliç Gençlik spor 
Altunkent spor 
Demirkent Belediye spor 
Çukurkuyu Belediye sp. 
Geçit Belediye spor 

Gurupların belirlenmesinin ardından söz alan kulüp temsilcileri yeni sezonun bu ilk toplantısının ve 2010-2011 futbol sezonunun öncelikle amatörlere ve tüm ülke amatörlerine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundular. Kuraların çekimi ve katılımcıların son sözlerinden sonra tüm toplantı katılımcıları Erzincan ASKF’nin düzenlemiş olduğu yemekte biraya geldiler.  

Haber:Yakup Bakar

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi