19 Ağustos 2010

ŞANLIURFA: Siverek Bld. Spor'a 2 Nijeryalı


Şanlıurfa Süper Amatör Liginde mücadele veren Siverek Belediyespor, 2 Nijeryalı futbolcu transfer etti. Forvet oyuncusu Uchechukwu Victor ve orta saha oyuncusu Muhammed Atai’yi 2 yıllığına renklerine bağlayan Siverek Belediyespor, yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Yeni sezonda şampiyonluğu göğüslemek isteyen Siverek Belediyespor, Nijeryalı 19 yaşındaki forvet oyuncusu Uchechukwu Victor ile 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Atai’yı 1 yıllığına renklerine bağladı.

Nijeryalı genç futbolcular, kendilerini Siverek Belediyespor’a bağlayan imzayı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Şubesi binasında attılar. Şanlıurfa ASKF Müdürü Mehmet Aktaşoğlu nezaretinde imzalarını atan genç futbolcular, Siverek Belediyespor’a geldiklerinden dolayı mutlu olduklarını söylediler.

ASKF Müdürü Mehmet Aktaşoğlu ise, Siverek Belediyespor’un Nijeryalı futbolcularla 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, bu futbolcuların Siverek’e hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Siverek Belediyespor’lu yöneticiler, halkın yabancı sporculara olan ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini anlatarak, “Bu yıl mutlaka şampiyonluğu hedefliyoruz. Bunun için ilçe halkından büyük destek bekliyoruz. İnşallah yeni sezonda Siverek Belediyespor’a gerekli destekler verilir. Bizde bu uğurda birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğu göğüsleriz. Şuanda iyi bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz ve bu kapsamda 2 Nijeryalı futbolcuyla anlaştık. İnşallah takımımıza hayırlı ve uğurlu olur” dediler.

Nijeryalı futbolcuların lisans işlemlerinin tamamlandığı ve en kısa sürede takımdaki yerlerini alacakları belirtildi.

HABER:UĞUR BUDAK

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi