19 Ağustos 2010

MANİSA: Soma Linyitspor Futbol Yaz Okulu Sona Erdi

Soma linyit spor  Kulübü eğitim-öğretim sezonunun kapanmasının ardından Linyit spor tesislerinde başlatmış olduğu Futbol Yaz Okulu çalışmalarını Merhum ‘’Hüsnü ERTİLAV’’ adına düzenlenen Futbol Turnuvası ile noktaladı..

20 Haziran’da başlayan Futbol Yaz Okulunda Linyit spor Antrenörü Cevdet Yıldırım, Uğur Geren, Ramazan Çapar, Halil Pekmezciler ve sağlık uzmanı Cihat Hızlı gözetiminde 94- 95- 96- 97- 98- 99- 2000- 2001- 2002- 2003 doğumlu futbol cambazı miniklere okul sonrası eğitimi verildi.

Gruplara bölünerek, haftanın beş günü antrenman yaptırılan minik futbolcular gelecek yıllar da  Türk futbolunun temelini teşkil edecekler.    Soma Linyit spor Kulüp Başkanı Mustafa Gülşen, gelecek için genç sporculara önerilerde bulunarak, İlçe sporunda gençlerin önemi çok büyüktür. Her şey bu yaşlarda başlar ve gelişir.

Bu yaşta spora gösterdiğiniz ilgi ve alaka gelecekte sizlere çok şey kazandıracaktır, diyerek

Hocalarınızın gösterdiği performans sadece Soma’da değil Manisa’da bile dikkat çekmiştir.Yaptıkları programlarla bir ilke imza atmışlardır. Yaz okulu futbol kurslarımız açıldığından bu yana sizleri sokaklarda değil belirli kişilerin nezaretinde evlerinizin önünden alınarak tesislere getirmişizdir.

Sağlık bilgileri aldınız, arkadaşlığı ve dostluğu pekiştirdiniz. Sizler olmasaydınız biz spor okullarını açamazdık. Aileleriniz bu konuda duyarlı olmasaydı sizler spor okullarından faydalanamazdınız.  Bundan sonrada kurs bitti diye sakın ve sakın ola sokak çocuğu olmayın.  Burada aldığınız bilgi ve birikimlerinizi burada olmayan arkadaşlarınıza iletin. Bu geçici süreli bir eğitim değildir. Sizlerin hayatınızda belirli bir kısmında yer edebilecek bir kurstur cünki bir laf vardır. ”Tecrübe ve deneme bir insanın başından geçenler değildir. Başından geçenlerin bıraktığı izlerdir” Siz başınızdan geçen bu izleri hayatınız boyunca taşıyacak ve bunları arkadaşlarınıza aktaracaksınız.

Mustafa Gülşen,  ”beni sabırla dinlediğiniz için teşekkür ediyor,  Soma Linyit spor Yaz Spor Okuluna vermiş olduğu önem ve ilgiden dolayı Müessese Müdürümüz sayın Hakkı Duran’a, Müessese Müdür yardımcıları sn Mahmut Samer, sn Süleyman Altıparmak, sn Ali Ulu’ya, kulüp yöneticilerine,değerli hocalarımıza, Soma seyahat firmasına, sağlık uzmanı Cihat Hızlı’ya  ve Soma Linyit spor yaz okuluna katılan tüm sporcuların ailelerine teşekkürlerini iletti.

Futbol Yaz Okulunda şampiyon olan Mini Miniklerde Bafraspor, Miniklerde Linyitspor, Yıldızlarda ise Pamukspor’a kupaları verilirken, Mini Miniklerde gol kralı olan Furkan Özgür, Miniklerde Caner Altıntaş, Yıldızlarda ise Feyyaz Palabıyık‘a başarı sertifikasının yanında kol saati ve kupa verildi. En değerli sporcular ise, Mini Miniklerde Okan Çakan, Miniklerde Osman Yalazı,Yıldızlarda ise,  Kıvan Koyun‘a sertifika,kupa ve kol saati hediye edildi. Yaz oklunun maskotu ise, Rıza Yılmaztekin seçildi.


Haber: Cevdet YILDIRIM

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi