12 Haziran 2010

TFF: Bayanlar Bölgesel Ligi Play-Off Kuraları Çekiliyor

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Bayanlar Bölgesel Ligi'nde mücadele eden ve kendi bölgelerinde ilk üçe giren takımların katılacağı play-off karşılaşmaları 14-16 Haziran 2010 tarihleri arasında Kuşadası'nda oynanacak. Bayan futboluna ayrı bir heyecan katacak olan play-off karşılaşmalarında, 12 takım karşı karşıya gelecek. 

2009 - 2010 sezonunda ilk kez gerçekleşen Bayanlar Bölgesel Ligi, 14 Şubat'ta başladı ve 4 ayrı grupta 22 takımın katılımı ile oynandı. Her grupta ilk 3 sıraya alan takımlar play-off oynamaya hak kazandı. Play-off'a kalan 12 takım 3'lerli 4 grupta mücadele edecek. Gruplarında birinci olan takımlar ikinci lige çıkmaya hak kazanacak.

Kuşadası TFF tesisleri ile Özer Türk stadında oynanacak olan play-off karşılaşmalarının finalleri 16 Haziran 2010 Çarşamba günü oynanacak.

Bayanlar Bölgesel Ligi'nde play-off kura çekimi bayan milli takım antrenörlerinin katılımı ile 13 Haziran 2010 Pazar günü saat 17:30'da Adakule Oteli Efes Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Bayanlar Bölgesel Ligi'nde play-off'a katılan takımlar şöyle: Bursa Sağlıkgücü, Nazilli Belediyespor, İzmir Besemspor, Çamlıcaspor, Fomget Gençlik Spor, Ovacık Gençlik Spor, İzmit Belediyespor, Fatih Vatan Lisesi, Altınşehir Lisesi, Hayat Dumlupınar, Hakkarigücü, Erzurum Albayrak.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi