15 Haziran 2010

SİVAS: 4 Eylül Resmen 3.Ligde!

Türkiye Futbol Federasyonu,tüm ligleri tescil etti. 2009-2010 Futbol sezonunda oynanan tüm lig maçlarını onaylayan TFF böylece Sivas 4 Eylül Belediyespor’un 3.lige çıktığınıda ilan etmiş oldu.

TFF, Turkcell Süper ligin şampiyonunu Bursaspor, küme düşen takımlarını Ankaraspor, Denizlispor ve Diyarbakırspor olarak açıkladı.

TFF ayrıca,amatör ligden 3.lige çıkan takımlarıda Sivas 4 Eylül Belediyespor,İstanbul Sancaktepe Gençlikspor,Antalya Kepez Belediyespor,Kırklarelispor ve Yeni İskenderunspor olarak resmi olarak ilan etti.
 

Geldiler.. Gezdiler ve Gittiler...
Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürlüğünden 3 kişilik heyet dış sahada incelemelerde bulundu.

3.lige çıkan 4 Eylül Belediyespor'un maçlarını oynayacağı stad olarak dış sahayı bildirmesinden sonra incelemeye gelen Kayseri TFF Bölge müdürlüğü yetkilileri Avukat Ali Bekarlar,Mimar Erol Gülyuva ve Memur Murat Bozdoğan,Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç,Belediye Başkan yardımcısı Yılmaz Uysal,4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve bazı yöneticilerle bir araya geldi.

Dış sahayı,tribünü ve soyunma odalarını gezen Federasyon yetkilileri,burada 3.lig maçının oynanması için bazı çalışmaların yapılması gerektiğini belirttiler. Bunun üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ve Kulüp Başkanı Ahmet Polat, noksanlıkların en kısa zamanda giderileceği taahhütü verdi.

TFF'nin isteği arasında,tribünün üzerinin kapatılması,şeref tribünü,basın odası ve 98 metre mesafe olan kaleden kaleye uzaklığın 100 metreye çıkarılması yer aldı.
 
Bir tebrik de Koyulhisar derneğinden  
Sivas 4 Eylül Belediyespor’u kutlamalar devam ediyor. Türkiye 3.ligine çıkarak Sivaslı’lara büyük bir mutluluk yaşatan 4 Eylül Belediyspor’a, Koyulhisar Subaşı Mahallesi Kalkındırma ve Sosyal Yardımlaşma  Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Tokatlı’dan tebrik geldi.

Sivasspor’u yakından takip ederek Sivas konusundaki hassasiyetini gösteren Dernek Başkanı Oktay Tokatlı, 4 Eylül Belediyespor’u 3.lige çıkmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Sivas adının geçtiği her yerde dernek olarak yer almayı görev bildiklerini dile getiren Başkan  Oktay Tokatlı “ Yıllar sonra Sivas’tan bir takımımızın 3.lige çıkması bizleri son derece mutlu etti. Yeni sezonda Sivassporumuzun süper ligde,4 Eylül Belediyespor’un da 3.ligde başarılı olması en büyük dileğimizdir. 3.lige çıkarak bizlere büyük bir sevinç yaşatan 4 Eylül Belediyespor kulüp Başkanını,teknik heyetini ve futbolcularını tebrik ediyorum” dedi.

HABER:HÜRDOĞAN GAZETESİ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi