2 Haziran 2010

KIRKLARELİ: Kırklareli Spor 3. Ligde

Süper Amatör Ligini namağlup şampiyon olarak tamamlayan Kırklarelispor, 3'ncü lige yükselme maçlarının ardından finalde Çenesuyu Plajyoluspor takımını penaltılarda 6-5 yenerek 3. Lige yükseldi.

2009-2010 futbol sezonunda Kırklareli Süper Amatör ligini 17 galibiyet, 3 beraberlikle ve 63 puanla nağmalup şampiyon tamamlayan Kırklarelispor 3. Lige terfi maçlarına çıktı. 1'nci Grupta Yeniköy, Sakarya Serdivanspor ve Beylikdüzü takımları ile eşleşen Kırklarelispor, grup maçlarını lider olarak tamamladı. 2'nci grupta Ayvalıkspor, Çenesuyu Plajyoluspor, Bursa Merinosspor ile eşleşen Kırklarelispor grup maçlarının ardından Çenesuyu Plajyoluspor ile birlikte finale yükseldi. İstanbul Beylerbeyi 75'nci Yıl stadının da yapılan final karşılaşmasında Kırklarelispor ve Çenesuyu Plajyoluspor 90 dakika boyunca gol bulamayınca maç önce uzatmalara daha sonrada penaltılara kaldı. Kırklarelispor penaltılarda Çenesuyu Plajyoluspor'u 6-5 yenerek 3. Lig'e çıkmaya hak kazandı.

COŞKULU KARŞILAMA
Kırklarelisporlu futbolcular şehir girişindeki Kavaklı beldesinde 100 araçlık konvoy ile karşılandı. Kırklareli vilayet meydanında yaklaşık 5 bin taraftar ellerinde meşalelerle 3.Ligi kutladı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalarda futbolcular taraftarların omuzlarında taşındı. 1999-2000 sezonunda 2. Ligde oynayan Kırklarelispor, önce 3. Lige ve daha sonrada Süper Amatöre düşmüştü.

haber: Hürriyet gazetesi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi